Categorieën

Onze merken

Pode

Pode | Hoogebeen Interieur

Pode is onderdeel van het designmerk Leolux. Te zien aan de overeenkomende eigenschappen; perfect zitcomfort, innovatieve ontwerpen en betaalbaarheid. Onderscheidend door de trendy zitmeubelen met een eigen, jonge stijl. Beleef zelf de perfecte frames en strakke vormgeving en kom proef zitten bij Hoogebeen Interieur!

Pode design meubelen

Pode Design meubelen is echt Nederlands topdesign, dat zijn weg vindt naar liefhebbers door heel Europa. Verrassend, fris, kleurrijk en toch betaalbaar. Een complete lifestylecollectie, waarmee je je hele woonkamer kunt inrichten. Daarvoor werken we samen met gerenommeerde ontwerpers die hun sporen verdiend hebben, en elke keer weer vernieuwende, innovatieve creaties afleveren. Een speciale rol is weggelegd voor artdirectors Roderick en Claire Vos. Zij geven de Pode-collectie een geheel eigen identiteit, in kleur, stijl en ontwerp.

Pode ontwerp

Een goed ontwerp is nog maar een start. Om meubel na meubel de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, heb je de beste vakmensen nodig. En die vind je in de Pode-fabrieken. Echte professionals met een passie voor meubels maken. Ze richten zich bovendien niet alleen op hun eigen specialisme. Iedereen weet precies hoe het hele proces in zijn werk gaat en kan waar nodig een handje helpen om het eindresultaat te perfectioneren. Van de houtverwerker tot de stoffeerder en de lakspecialist, iedereen staat garant voor een kwaliteit die je meteen ziet, en jarenlang merkt. De rompen zijn voorzien van echte, gelijmde houtverbindingen. De constructie wordt vervaardigd uit beukenhout; kostbaar maar sterk en goed te bewerken.

Kwalitatieve stoffering van Pode

De design meubels van Pode worden gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit uit de Nederlandse Leolux fabriek. U kiest u geheel naar eigen smaak de bekleding uit de uitgebreide selectie kwaliteitsstoffen van A-merkproductenten als De Ploeg, Kvadrat en verscheidene Italiaanse topweverijen. Het leder en de frames komen van Leolux. Dit samen maakt het meubel een kwalitatief zeer hoogwaardig product voor een betaalbare prijs.

U bent van harte welkom!

Pode Edit bankPode Sparkle fauteuilPode Fold hoekbank