Pode

Het merk Pode is een onderdeel van het designmerk Leolux, dat is ook goed te zien aan de overeenkomende eigenschappen die de twee merken hebben; innovatieve ontwerpen, perfect zitcomfort en betaalbare meubelen. De zitmeubelen onderscheiden zich met een eigen, jonge en moderne stijl. Ervaar de meubelen van Pode zelf en kom bij ons langs in de showroom!


Pode design meubelen

Pode Design meubelen is een echt Nederlands topdesign merk, dat inmiddels geliefd is in heel Europa. Pode kenmerkt zich door zijn verassende ontwerpen en frisse kleuren. Daarnaast zijn de meubelen betaalbaar en kan je met de uitgebreide collectie de gehele woonkamer inrichten. Pode werkt samen met verschillende gerenommeerde ontwerpers, artdirectors Roderick en Claire Vos hebben een speciale rol binnen het ontwerpen van de Pode meubelen. Zij geven de Pode-collectie een geheel eigen identiteit, in kleur, stijl en ontwerp.

Pode ontwerp van de hoogste kwaliteit

Doordat Pode alleen werkt met echte vakmensen, kan de hoogst mogelijke kwaliteit gewaarborgd worden. Echte professionals met een passie voor het maken van meubelen. In het gehele proces wordt er met veel specialisme aan de meubelen gewerkt. De rompen van de zitmeubelen zijn voorzien van gelijmde houtverbindingen, daarnaast wordt de constructie vervaardigd uit beukenhout. Dit maakt het meubel duurzaam, sterk en goed te bewerken.

Kwalitatieve stoffering van Pode

De designmeubels van Pode worden ontworpen met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leolux fabriek. U kunt geheel naar uw eigen smaak de zitmeubelen zoals een bank samenstellen. U kunt kiezen uit een uitgebreide selectie van kwaliteitsstoffen van A-merkproducenten als De Ploeg, Kvadrat en verscheidene Italiaanse topweverijen. Het leder en de frames komen van Leolux. Dit samen maakt het meubel een kwalitatief zeer hoogwaardig product voor een betaalbare prijs.

U bent van harte welkom!

Pode Edit bankPode Sparkle fauteuilPode Fold hoekbank

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN