Bree’s New World stoelen

Dit volledig Nederlandse design meubelmerk heeft een prachtige collectie aan eetkamerstoelen. De zeer uiteenlopende designs worden ontworpen door échte vakmensen. De medewerkers van het meubelmerk worden dan ook niet voor niks Furniture Composers genoemd. Met de stoelen van Bree’s New World bent u verzekerd van een origineel design en kwalitatieve stoffen. Bekijk de diverse stoelen hieronder.

Persoonlijke stoelen van Bree’s New World

De stoelen van Bree’s New World kunnen erg verschillen in design. Maar dat niet alleen, de stoelen zijn ook nog eens persoonlijk samen te stellen. Kies bijvoorbeeld een design en bepaal geheel zelf het materiaal, de kleur van de kuip en het frame, de zithoogte en zitdiepte, armleuningen en uiteraard de hoogte hiervan. Voor een zeer excentriek gevoel kunt u zelfs verschillende kleuren en designs mixen om een opvallend contrast te creëren. Kortom, de stoelen zijn geheel eigen te maken. Bij Hoogebeen Interieur kunt u altijd terecht voor een persoonlijk advies of hulp bij het samenstellen van deze stoelen. Maak hiervoor een afspraak met een van onze meubelexperts.

Stoel van Bree’s New World voor ieder interieur

Voor ieder interieur is er wel een stoel van Bree’s New World. Met de verschillende designs is er altijd wel een stoel te vinden die goed binnen uw interieur past. Iedere stijl komt in de collectie terug, van industrieel tot landelijk. Voor ieder interieur is er dus wat wils!

Bree’s New World stoelen bij Hoogebeen Interieur

In de showroom van Hoogebeen Interieur zijn verschillende designs van de stoelen van Bree’s New World terug te vinden. En dat niet alleen, we beschikken ook over een fraaie collectie aan salon-, eet- en banktafels van Bree’s New World, welke prachtig samengaan met de stoelen. Kom daarom vooral eens langs om deze te bekijken of neem contact op via het contactformulier. We helpen u graag!