Vloerlampen

Voor iedere woonkamer is een geschikte vloerlamp te vinden bij Hoogebeen Interieur. Vloerlampen, ook wel staande lampen genoemd, zijn de voornaamste bron van licht in uw woonkamer. Vaak hebben deze lampen meerdere doeleinden, ze worden niet alleen gebruikt voor het verlichten van de kamer, maar ook als leeslamp of als eyecatcher. Bij ons vindt u een groot aanbod aan vloerlampen en staande lampen met de meest uiteenlopende designs.

Vloerlampen en staande lampen

Wanneer u op zoek gaat naar vloerlampen of staande lampen, dan is het verstandig om van te voren goed na te denken over het type vloerlamp of staande lamp dat u zoekt. Zo spelen grootte, stijl, sfeer en materiaalkeuze van de vloerlamp een grote rol bij het vinden van de juiste vloerlamp. Uw huidige interieur zal een bepaalde interieurstijl hebben, het is belangrijk om uw vloerlamp hier op af te stellen. Zo zit er veel verschil tussen een klassieke vloerlamp en een design vloerlamp. Verder is het ook belangrijk om na te denken over uw materiaalkeuze. Op het gebied van materiaal is namelijk een boel mogelijk. Wij hebben een vloerlampen van RVS, nikkel, brons, hout en glas. Aan het oriënteren op vloerlampen, maar nog niet de juiste vloerlamp gevonden? Laat u adviseren door onze medewerkers! Zij gaan samen u op zoek naar de vloerlamp die past in uw interieur!

Design vloerlampen

Een echte trend in de wereld van de design vloerlampen zijn de booglampen. Booglampen zijn een combinatie tussen vloerlampen, hanglampen en plafondlampen. Deze, vaak grote, design vloerlampen geven uw interieur een moderne sfeer. Wat voor een design vloerlamp of staande lamp u ook zoekt, bij Hoogebeen Interieur zult u geheid slagen.

Kom langs in onze showroom in Putten om onze collectie te bekijken. Laat u inspireren door ons ruime assortiment! Uiteraard kunt u ook online alvast al onze vloerlampen bekijken! Vraag over een bepaald product? Stel uw vraag gemakkelijk middels het contactformulier of bel met 0341-353292. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN