Ferrolight

In 1999 is Ferrolight Design ontstaan, met een missie om de ultieme lichtbron te creëren. Sindsdien zijn de designers van het merk, Ferdinand Verbeek en zijn vrouw Marike Verbeek, continu bezig met onderzoek naar licht en het effect dat het heeft op onze omgeving. Vanuit dit onderzoek zijn een aantal prachtige minimalistische designlampen ontstaan, met lichtbronnen die warm licht produceren, dat zeer dicht bij zonlicht ligt.

Alle lampen worden bovendien in een eigen atelier vervaardigd, waardoor ook maatwerk in zeer vergaande mate mogelijk is. Hierdoor worden de lampen ook veelvuldig toegepast door architecten en projectbureaus, wanneer zij worden gevraagd om hotels, winkels, tuinen en kantoren van het mooist mogelijke licht te voorzien.


De grondlegger van designmerk

Ferdinand Verbeek is het meesterbrein achter Ferrolight. In ieder ontwerp komt dan ook zijn passie om kennis over verlichting te vergaren terug. Dit betekent onder andere dat voor elk materiaal dat in de lampen verwerkt is, eerst grondig is onderzocht op welke manier dit materiaal het beste toegepast zou kunnen worden. Dankzij het perfectionisme van Ferdinand, zijn alle Ferroland designlampen bovendien zorgvuldig nagekeken en perfect afgewerkt. Kiest u voor dit prachtige merk, dan kiest u voor de hoogst mogelijk kwaliteit.

Bijzondere ontwerpen van de beste materialen

De ontwerpen van Ferrolight zijn stuk voor stuk kwaliteitsarmaturen in een hypermodern jasje. Ze zijn uniek, flinterdun en bovenal memorabel. Het zijn lampen die spelen met de ruimte waarin ze worden gebruikt. Zo kunnen deze bijvoorbeeld het lijnenspel binnen een modern interieur compleet maken, terwijl diezelfde lamp binnen een nostalgisch interieur voor een adembenemend contrast kan zorgen.

Zoals we al schreven, is Ferdinand Verbeek een echte materiaalkenner. Hij weet als geen ander de beste materialen te selecteren en deze bovendien op verrassende wijze toe te passen. Binnen de ontwerpen vindt u daarom prachtige materialen zoals RVS, wengéhout en massief aluminium terug. Door deze materialen te combineren met de nieuwste generatie LED-lichtbronnen, ontstaan functionele lampen met een prachtig uiterlijk.

Ferrolight Jet vloerlampFerrolight IYO Red LED hanglampFerrolight Mini Mega Spoetnik

Ferrolight bij Hoogebeen Interieur

In onze showroom in Putten vindt u een selectie van wat Ferrolight u te bieden heeft. Hier kunt u de prachtige materialen en het prachtige licht van dichtbij komen bewonderen. De meeste ontwerpen zijn beschikbaar in verschillende maten en met verschillende bedieningsopties, onze interieurexperts kunnen u hierover adviseren. Kom het vooral zelf aanschouwen en laat u verleiden!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN