Categorieën

Onze merken

Ferrolight

Ferrolight logo

Het Nederlandse Ferrolight Design van Ferdinand- en Marike Verbeek produceert minimalistische designverlichting. Hierbij is warm licht, wat zo dicht mogelijk bij zonlicht in de buurt komt, de basis. Vervolgens wordt er een stijlvol en minimalistisch armatuur voor bij de lichtbron ontworpen. Ferrolight produceert hanglampen, wandlampen, vloerlampen en kroonluchters. De productie vindt plaats in eigen atelier, waardoor lichtobjecten van Ferrolight Design ook geheel op maat gemaakt kunnen worden.

Ferrolight IYO

De Ferrolight IYO hanglamp is misschien wel het meest bekende product van dit Nederlandse merk. Deze hanglamp is slechts 17 mm dik, zonder dat dit een negatief effect heeft op de lichtkwaliteit. De Ferrolight IYO is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Dankzij het minimalistische design is het mogelijk om een modern interieur meer diepgang te geven, terwijl de IYO voor een prachtig contrast kan zorgen binnen een nostalgische inrichting. Deze Ferrolight hanglamp is niet voor niets een wereldwijde bestseller.

Energie besparen met Ferrolight

De verlichting van Ferrolight is niet alleen een lust voor het oog, de gebruikte lichtbronnen zijn ook nog eens energiezuinig. Ferdinand Verbeek is een echte perfectionist die alleen genoegen neemt met het beste, zowel op het gebied van design als op het gebied van technologie. Bij nieuwe ontwerpen van Ferrolight wordt inmiddels gebruikgemaakt van de derde generatie LED-verlichting. Hierdoor valt het energieverbruik 80% lager uit in vergelijking met traditionele gloeilampen.

Ferrolight Jet vloerlampFerrolight IYO Red LED hanglampFerrolight Mini Mega Spoetnik

Creëer de juiste sfeer met Ferrolight

Met de lampen van Ferrolight creëert u moeiteloos de juiste sfeer binnen uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een onopvallende verschijning als de Ferrolight Ghost Disc of een eyecatcher zoals de Ferrolight Spoetnik, het kan allemaal. Het is bovendien goed om te weten dat alle lichtbronnen van dit merk dimbaar zijn. Zo kunt u de lamp dimmen afhankelijk van de situatie. In onze showroom in Putten vindt u een uitgebreid assortiment van Ferrolight Design. De verlichtingsspecialist van Hoogebeen Interieur vertelt u graag alles over de mogelijkheden.