Categorieën

Onze merken

Ferrolight

Ferrolight logo

De lichtobjecten van Ferrolight fascineren door hun eenvoud, balans, verfijning en puurheid. Deze essenties komen terug in het ontwerp, de vormgeving en het materiaal gebruik. De gebruikte materialen zijn roestvrij staal, medisch staal, massief aluminium en hout. De basisgedachte van Ferrolight "Less is More" is overal leidend. De lichtobjecten worden door ontwerper Ferdinand Verbeek met uiterste zorgvuldigheid gemaakt in eigen atelier. Deze werkwijze biedt eveneens de mogelijkheid lichtobjecten op maat te kunnen ontwerpen en realiseren.

Ferrolight verlichting

Ferrolight verlichting is design van de bovenste plank. Met het flinterdunne ontwerp van Ferrolight lampen kunt u in uw interieur een uniek en sfeervol lijnenspel van verlichting creëren. Het minimalistische subtiele design geeft moderne interieurs extra dimensie. Zij die Ferrolight in nostalgische interieurs toepassen en het prachtige contrast van modern en klassiek met elkaar te mengen, weten als geen ander hoe spannend dit contrast kan zijn.

Dutch design

Al onze lichtobjecten zijn met passie voor design, oog voor detail, liefde voor eenvoud en kwaliteit met de hand vervaardigd. Gebruikmakend van de laatste techniek die naadloos in onze minimalistische designs is geïntegreerd, toont de binnenkant van onze lichtobjecten u een integere persoonlijkheid met een toekomstvisie: energiezuinig (A+ en A++), duurzaam en milieuvriendelijk.

Ferrolight Jet vloerlampFerrolight IYO Red LED hanglampFerrolight Mini Mega Spoetnik

Technologie van Ferrolight

Dit is slechts mogelijk door de toepassing van hoogwaardige materialen als roestvrij staal, massief aluminium en wengéhout. Ook worden er altijd de nieuwste technologieën verwerkt in haar ontwerpen. Zo wordt in het model "Bes" reeds de derde generatie LED-verlichting toegepast. Het energieverbruik van deze verlichting ligt ruim 80% procent lager dan bij normale gloeilampen.

Ferrolight lampen zijn dimbaar

Alle lichtojecten van Ferrolight zijn dimbaar. Dit geldt zowel voor de LED als de halogeen ontwerpen. U heeft de volgende mogelijkheden: de wanddimmer, een afstandsdimmer, plakschakelaar of Domotica systeem. Op deze wijze creëert u altijd de juiste sfeer in uw interieur. Vraag de verlichtingsspecialist bij Hoogebeen Interieur naar de mogelijkheden.