Select Design

Select Design is gestart op 1 augustus 1989 en bestaat dus inmiddels meer dan 30 jaar. De firma is begonnen met een collectie salontafels en hoektafels van metaal gecombineerd met glas en/of hout, later is dit uitgebreid met eetkamertafels en bijpassende stoelen.


Select Design meubelen

Select Design ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle producten in eigen fabriek in Enschede. Het is dus een Hollands product dat tevens duurzaam is. De Select Design specialiteit is de finishing van metaal, in de loop van de jaren hebben zij een eigen afwerkingen ontwikkeld, voor een unieke uitstraling.

Select Design afwerkingen

Select Design heeft diverse afwerkingen voor alle metalen producten. De meeste frames bestaan uit staal met een galvanische bewerking (gebruineerd messing of geborsteld nikkel) die afgewerkt wordt met een transparante coating. Bijna alle afwerkingen worden in eigen huis geproduceerd, zodat de kwalteit gewaarborgd is. U moet hierbij denken aan gebruineerd messing, zowel licht als donker, geborsteld nikkel, chroom, antiek zilver, old steel of diverse kleuren poedercoating. Maar ook het hout kan in de door u gewenste kleur geleverd worden.

Select Design DundeeSelect Design DublinSelect Design meubelen

Select Design collectie

De collectie salontafels, bijzettafels, hoektafels, eettafels, wandtafels en inmiddels ook stoelen, werd dus steeds veelzijdiger toen daar ook nog eens zilverantiek, old steel en allerlei epoxykleuren aan toe werden gevoegd. Inmiddels kan er nog veel meer op tafelgebied; de meeste salontafels, hoektafels, halmeubels en eetkamertafels kunnen in allerlei maten en uitvoeringen geleverd worden.

Select Design: sterk in glazen salontafels

Select Design gebruikt glas, met een hoge draagkracht in diverse diktes. De glasplaten worden rondom gepolijst en de hoeken worden afgesneden. Glas is heel hard en biedt weerstand. 

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie salontafels en bijzettafels van Select Design. Wij kunnen alle modellen van deze collectie leveren.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN