KFF fauteuil

Al sinds 1986 worden design en comfort op elegante wijze gecombineerd in de fauteuils van KFF. De oprichter, Karl Friedrich Förster, hecht namelijk groot belang aan het maken van meubelstukken waarbij u geen concessies hoeft te doen op deze gebieden. Door de grote hoeveelheid aan combinaties die u kunt maken met de verschillende duurzame materialen waar KFF mee werkt, kunt u een KFF fauteuil bovendien eenvoudig naar uw persoonlijke smaak samenstellen.

Awardwinning Arva lounge fauteuil

De KFF Arva Lounge Chair, een zeer luxe en comfortabele fauteuil, werd in 2018 nog bekroond met de German Design Award voor meest comfortabele fauteuil. Niet zo gek, aangezien de fauteuils van KFF alom worden geprezen voor hun geraffineerde designs in combinatie met de meest prachtige natuurlijke materialen. Doordat deze stoelen volledig naar smaak zijn aan te passen op het gebied van de zithoogte, zitdiepte, kleur en afwerking, kunt u bij KFF gemakkelijk slagen voor een uiterst comfortabele fauteuil die perfect binnen uw interieur past.

KFF fauteuils staan voor Duits vakmanschap

Doordat KFF meer dan 30 jaar de tijd heeft gehad om haar fauteuils te perfectioneren, is er een meubelmerk ontstaan wat exemplarisch is voor Duits vakmanschap. Het is niet voor niets dat de volledige productie van de KFF meubelstukken nog altijd in Duitsland plaatsvindt. Op deze manier weet het merk de kwaliteit ten alle tijden te waarborgen, waardoor u bent verzekerd van een kwaliteitsproduct waarmee u op ultieme wijze kunt ontspannen.

De KFF collectie van Hoogebeen Interieur

Op deze pagina kunt u gemakkelijk alle fauteuils uit het aanbod van KFF bekijken, ook kunt u doorklikken naar de volledige collectie van KFF. In onze showroom in Putten bent u van harte welkom om een selectie van de meubelstukken van dichtbij te komen bekijken en te proberen. Ook kunnen onze interieurexperts u helpen bij het samenstellen van uw eigen KFF fauteuil en kunnen zij u, indien gewenst, vrijblijvend van interieuradvies voorzien. U bent van harte welkom!

Bekijk hier onze gehele collectie van KFF