Interieuradvies


Interieuradvies nodig om nieuwe interieur ideeën voor uw woonkamer op te doen? Vrijwel iedereen die de zaak bezoekt heeft wel ideeën over wat hij/zij met het eigen woonkamer voor ogen heeft. De keuze van meubelen zal vaak niet het allermoeilijkste zijn. Maar een woonkamer krijgt pas echt gestalte en vindt z’n harmonie in de doordachte indeling en de juiste afstemming van meubelen, kleurgebruik, verlichting en decoratieve elementen. Goed interieuradvies kan u helpen om nieuwe interieur ideeën op te doen.

Interieuradvies Top Afbeelding

Interieuradvies Assortiment


Vrijblijvend interieuradvies en interieur ideeën opdoen

In vrijblijvend interieuradvies ligt dan ook een groot deel van de kracht van Hoogebeen Interieur. In de showroom heeft men niet alleen alle gelegenheid voor vrijblijvend interieuradvies. Medewerkers die weten waarover ze praten staan u graag terzijde. Uiteindelijk gaan we met u om tafel om de interieur ideeën voor uw woonkamer uit te werken. Bij deze sessie maken we gebruik van verschillende kleurstalen, stoffen en materialen om alle wensen te bespreken en uit te werken in een concreet idee.

Deskundig en creatief interieuradvies

Ons interieuradvies houdt niet op binnen de muren van de showroom, maar kan een vervolg krijgen bij u thuis. Ervaren adviseurs werken indien gewenst uw interieur ideeën uit in een gedetailleerd interieurplan. Dat kan pas optimaal na een bezoek aan het betreffende huis en een volledige inventarisatie van de wensen van de bewoners. Een schat aan ervaring, een brede kijk op wat er mogelijk is, een grote dosis creativiteit en natuurlijk de omvangrijke Hoogebeen huiscollectie staan garant voor een woonomgeving die voor iedere relatie uniek is. In de afgelopen 40-jaar heeft Hoogebeen Interieur talloze woningen van een spraakmakend en persoonlijk interieur voorzien. En al die interieurs zorgen weer voor een nieuwe toeloop van mensen met nieuwe interieur ideeën die ook willen profiteren van de expertise van Hoogebeen.


Interieuradvies Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

Lichtplan maken

Naast de juiste mix van meubelen, kleurgebruik en decoratieve elementen is het ook heel belangrijk om goed na te denken over uw lichtplan. Bij ons kunt u vrijblijvend in samenwerking met onze professionals een lichtplan maken voor uw huidige of nieuwe interieur! De keuze van uw lichtpunten is heel belangrijk om de sfeer van uw woonkamer te bepalen. Een gedegen lichtplan maken is dus wellicht belangrijker dan u had gedacht.

U bent van harte welkom in onze showroom in putten voor een vrijblijvend adviesgesprek! Laat u verrassen door drie etages vol woonkamer inspiratie! Doe vandaag nog nieuwe interieur ideeën op!


Nieuw bij Hoogebeen