Hangend TV-meubel


Een hangend TV-meubel is een bijzonder meubelstuk. Doordat een TV-kast van dit type aan de muur bevestigd wordt, heeft het meubel namelijk geen pootjes nodig. Hierdoor is er geen verbinding tussen het TV-meubel en de vloer, waardoor de vloer en achterwand onder de kast volledig vrij blijft. Het resultaat is dat u niet alleen makkelijk onder het meubel kunt schoonmaken, maar ook dat uw tv-hoek een ruimtelijke en strakke uitstraling krijgt. Bij Hoogebeen Interieur hebben we een flinke collectie tv-meubels die aan de muur gehangen kunnen worden voor uw beschikbaar. Hieronder kunt u alvast een greep uit ons assortiment bekijken.

Hangend TV-meubel Top Afbeelding

Hangend TV-meubel Assortiment


Een vrije vloer dankzij een hangende tv-kast

Het ruimtelijke gevoel is de nummer één reden om voor een vrij hangende tv-kast te kiezen. Wanneer u er bovendien voor zorgt dat de aansluitingen voor uw apparatuur precies achter het meubel vallen, dan creëert u meteen een opgeruimde en rustige uitstraling. Onze design tv-meubelen zijn hier speciaal voor ontworpen en zijn bijvoorbeeld voorzien van handige voorzieningen voor multimedia-apparatuur, zoals kabelorganizers en kleppen met speakerdoek. Op deze manier kunt u alle toebehoren voor de televisie zonder problemen in het meubel plaatsen.

Merken waar wij onder andere hangende tv-meubels van aanbieden zijn Spectral, Interstar, Dividi en Karat. Deze merken kenmerken zich door een vergaande mate van maatwerkmogelijkheden. Dit betekent dat u vaak niet alleen de kleur van het meubel zelf kunt bepalen, maar ook de afmetingen, indeling en afwerking. Zo zijn een aantal van de tv-meubelen bijvoorbeeld voorzien van een draaibare RVS TV-paal, hier kan de televisie op bevestigd worden, terwijl alle kabels gemakkelijk in de paal weggewerkt kunnen worden.


Hangend TV-meubel Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

Is uw interieur geschikt?

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe hangende TV-meubel optimaal uit de verf komt, is het verstandig om voorafgaand aan uw aankoop een aantal zaken te controleren. Zo is het essentieel dat de muur waaraan het meubel bevestigd moet worden sterk genoeg is om het meubel (inclusief apparatuur) te dragen. De meubels komen bovendien het best tot hun recht tegen een strakke muur, aangezien onze monteurs de TV-kast in dat geval naadloos aan kunnen laten sluiten op de muur. Al onze TV-meubels worden gratis bezorgd en gemonteerd.

Hangende design tv-meubels bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen hebben we een groot aantal hangende tv-kasten van gerenommeerde designmerken voor u beschikbaar. In onze showroom kunt u op uw gemak de verschillende mogelijkheden komen bekijken. Hier staan onze interieuradviseurs tot uw beschikking om u te ondersteunen bij het maken van de verschillende keuzes die uiteindelijk leiden tot uw ideale TV-meubel. Wanneer u een aantal foto’s van uw interieur meeneemt, dan kunnen wij u bovendien ook vrijblijvend interieuradvies geven. U bent van harte welkom!


Nieuw bij Hoogebeen