Lodes

Lodes maakt Italiaanse design verlichting uit Venetië, Italië. Reeds sinds 1950 ontwerpt en produceert Lodes, voorheen Studio Italia Design, exclusieve Italiaanse design verlichting. Een prachtige onderscheidende verlichtingscollectie en kwalitatief zeer hoogwaardig afgewerkt. Voorheen deden ze dit onder de naam Studio Italia Design, maar in de zomer van 2020 is het label onder de naam Lodes verder gegaan. 


Lodes design verlichting

Lodes heeft een ruime collectie exclusieve design verlichting, zoals videlampen, wandlampen, hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Lodes maakt herkenbare en kenmerkende designs, terug te zien in diverse series. De bekende series uit de collectie van Lodes zijn de Kelly lampen; te herkennen aan hun open structuur. De A-Tube; de hangende dunne staven en de Nautilus spots; minimalistische design spots. Verkrijgbaar in drie kleuren mat zwart, wit en champagne. De Random; drie geclusterde bolvormige hanglampen, in drie verschillende afmetingen, de Rain; regen valt als een druppel van het plafond en de Sky-fall; een hanglamp van traditioneel mond geblazen glas die een herinnering opwekt aan antieke karaffen. Het assortiment van Lodes bestaat verder uit de lampen: de A-Tube Nano, de Beetle, de Blow, de Bugia, de Elara, de Frozen, de Jefferson, de Jim, de Kelly Cluster, de Laser, de Maggio, de Make-Up, de Nostalgia, de Pin-Up, de Puzzle, de Shelf, de Sky-Fall, de Spider, de Sugegasa, de Tidal, de Thor, de Valentina en de vloerlamp Vapor. Kortom, Lodes biedt een veelzijdige collectie met diverse unieke designs.

Lodes Random hanglamp Lodes Blow tafellamp Lodes-A-Tube-Nano videlamp

Lichtadvies en verlichtingsadvies

Creëer, samen met onze deskundige lichtadviseurs, uw eigen samenstelling van lampen. U kunt tot maar liefst 36 elementen samenvoegen in één verlichtingselement. Zo heeft u de mogelijkheid om composities in clusters te maken. Hiermee kunt u uw persoonlijke groepering maken die in u interieur past en creëer unieke warme sferen in uw huis. 

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een zeer uitgebreide presentatie van de Lodes verlichtingscollectie. U bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen in onze showroom in Putten. Waar wij u ook een aantal prachtige lampen brandend kunnen tonen.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN