Categorieën

Onze merken

Marset

Marset logo

Marset is een bekende Spaanse producent van lampen, die al sinds 1965 worden geproduceerd. De verlichting van Marset staat bekend als zeer hoogwaardig en trendy. Doordat het bedrijf inmiddels actief is in meer dan 40 landen over de hele wereld, is Marset een van de belangrijkste spelers in de markt voor designlampen. Javier Marset is de man die aan het roer staat en hij heeft ervoor gezorgd dat Marset zich staande weet te houden, ondanks de moordende concurrentie binnen de markt voor hoogwaardige verlichting. Het is daarmee een label wat zeker niet mag ontbreken in de collectie van Hoogebeen interieur. In onze showroom kunt u diverse lampen zoals de Marset Discocó en Marset FollowMe van dichtbij bewonderen.

Marset lamp

De lampen van Marset zijn populair en dat is niet voor niets. Met haar verlichting weet het merk als geen ander de zintuigen te prikkelen. Nuances en lichteffecten worden op verrassende manieren ingezet om zo de kwaliteit van de leefomgeving te verbeteren. Binnen de collectie van Marset vindt u verschillende stijlen, waarbij ingetogen schoonheid de rode draad is.

MARSET collectieMarset Ginger pendantMarset Discoco

Marset Discocó

De lampen van Marset worden door designers van over de hele wereld ontworpen. Neem bijvoorbeeld de Marset Discoco die in 2008 is ontworpen door Christophe Mathieu. De Discoco hanglamp bestaat uit 35 schijven die zorgen voor nuances en diepte in het lichtbeeld. Deze hanglamp is beschikbaar in diverse kleuren en groottes, waardoor de lamp perfect binnen het interieur kan worden ingepast en waardoor de lamp zijn schoonheid bovendien behoudt als het licht is uitgeschakeld. De Marset Discocó is niet voor niets een van de meest populaire lampen binnen ons aanbod.

Marset FollowMe

Marset stelt weinig eisen aan haar ontwerpers, behalve dat de ontwerpen en de uitvoering van de hoogst mogelijke kwaliteit dienen te zijn. Dit levert een eclectische collectie op waarin vele stijlen terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan de Marset FollowMe, ontworpen door Inma Bermúdez in 2014. Deze dimbare en oplaadbare LED-lamp kan men overal mee naar toenemen. Ideaal voor terrassen waar stroom niet beschikbaar is. Andere bekende ontwerpen van Marset zijn de Ginger vloerlamp en Pleat Box hanglamp. Bij het merk gaan vintage en future vaak hand in hand, wat echt unieke designs oplevert.

Bekijk de bijzondere verlichting van Marset

De bijzondere lampen van Marset trekken altijd en overal de aandacht dankzij een unieke vormgeving. Of u nu een hanglamp, vloerlamp, tafellamp, wandlamp of spot zoekt, in de collectie van Marset gaat u sowieso een prachtexemplaar vinden. Het gamma bevat diverse stijlen zoals strak design, creatief sfeervol, eigentijds en functioneel. Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie van de MARSET collectie. U bent van harte welkom in onze showroom om deze prachtige verlichting in het echt te komen bewonderen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend