Marset

Marset is een bekende Spaanse producent van lampen, die al sinds 1965 worden geproduceerd. De verlichting van dit designmerk staat bekend als zeer hoogwaardig en trendy. Zijn zij een van de belangrijkste spelers in de markt voor designlampen, doordat het bedrijf inmiddels actief is in meer dan 40 landen over de hele wereld, Javier Marset is de man die aan het roer staat en hij heeft ervoor gezorgd dat het merk zich staande weet te houden, ondanks de moordende concurrentie binnen de markt voor hoogwaardige verlichting. Het is daarmee een label wat zeker niet mag ontbreken in de collectie van Hoogebeen interieur. In onze showroom kunt u diverse lampen zoals de FollowMe en Discocó van dichtbij bewonderen.


Marset lampen

De lampen van Marset zijn enorm populair en dat is niet voor niets. Het merk weet als geen ander de zintuigen te prikkelen met haar verlichting. Lichteffecten en nuances worden op verrassende manieren ingezet om zo de kwaliteit van de leefomgeving te verbeteren. Binnen de collectie vindt u verschillende stijlen, waarbij ingetogen schoonheid de rode draad is.

MARSET collectieMarset Ginger pendantMarset Discoco

De Discocó lamp

De lampen worden door designers van over de hele wereld ontworpen. Neem bijvoorbeeld de Marset Discoco die in 2008 is ontworpen door Christophe Mathieu. De Discoco hanglamp bestaat uit 35 schijven die zorgen voor nuances en diepte in het lichtbeeld. Deze hanglamp is beschikbaar in diverse kleuren en groottes, waardoor de lamp perfect binnen het interieur kan worden ingepast en waardoor de lamp zijn schoonheid bovendien behoudt als het licht is uitgeschakeld. De Discocó is niet voor niets een van de meest populaire lampen binnen ons aanbod.

FollowMe lampen

Het merk stelt weinig eisen aan haar ontwerpers, behalve dat de ontwerpen en de uitvoering van de hoogst mogelijke kwaliteit dienen te zijn. Dit levert een eclectische collectie op waarin vele stijlen terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan de Marset FollowMe, ontworpen door Inma Bermúdez in 2014. Deze dimbare en oplaadbare LED-lamp kan men overal mee naar toenemen. Ideaal voor terrassen waar stroom niet beschikbaar is. Andere bekende ontwerpen zijn de Ginger vloerlamp en Pleat Box hanglamp. Bij het merk gaan vintage en future vaak hand in hand, wat echt unieke designs oplevert.

Marset verlichting bij Hoogebeen Interieur

De bijzondere verlichting trekt altijd en overal de aandacht dankzij een unieke vormgeving. Of u nu een hanglamp, vloerlamp, tafellamp, wandlamp of spot zoekt, in de ruime collectie gaat u sowieso een prachtexemplaar vinden. Het gamma bevat diverse stijlen zoals strak design, creatief sfeervol, eigentijds en functioneel.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie MARSET verlichting. U bent van harte welkom in onze showroom om deze prachtige verlichting in het echt te komen bewonderen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN