Interstar meubelen

Til uw interieur naar een hoger level met behulp van de ingenieuze kasten, tv-meubels, tafels en wandsystemen van het stijlvolle meubelmerk Interstar. Sinds de oprichting van Interstar Meubelen in 1942 is de meubelfabriek uitgegroeid tot een hoogwaardige producent van design meubelstukken en wandsystemen. Bent u benieuwd naar de eigentijdse collectie van Interstar Meubelen? Dan bent u van harte welkom om langs te komen in de showroom van Hoogebeen Interieur. Onze professionele adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw ideale Interstar meubelstuk.


Eindeloos combineren

De meubelstukken van Interstar Meubelen zijn altijd volledig aan te passen naar uw persoonlijke smaak en interieur. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende houtsoorten en diverse afwerkingen. Denk hierbij aan een matte, gelakte of een hoogglans afwerking. Daarnaast kunt u vaak kiezen uit ruim twintig prachtige kleuren. Wanneer uw ideale kleur niet standaard leverbaar is, kunt u altijd op aanvraag uw gewenste kleur laten realiseren. De interieurstylisten van Hoogebeen Interieur helpen u graag bij het kiezen van de kleur en afwerking die perfect aansluit bij uw huidige interieur of alternatieve woonwensen.

Optimaal ruimte benutten

Met behulp van de vindingrijke meubelstukken van Interstar Meubelen kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte in uw interieur. De kasten, dressoirs en wandmeubels zijn als bergsysteem namelijk volledig naar eigen wens samen te stellen. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig bepalen hoe u de nodige opbergruimte in uw interieur wilt indelen. De deuren en lades van Interstar Meubelen bevatten altijd een ‘soft close’. Geniet van een geruisloze en een doordachte manier van opbergen met de meubelstukken van Interstar.

Interstar Meubelen bij Hoogebeen Interieur

In de showroom van Hoogebeen Interieur heeft u de mogelijkheid om het uitgebreide assortiment van Interstar Meubelen te bekijken en te ervaren. Wij beschikken namelijk over een breed aanbod met tv-meubelen, wanddecoraties, dressoirs en kasten. Door jarenlange ervaring kunnen onze interieurstylisten u op passende wijze van advies voorzien, met betrekking tot het samenstellen van uw ideale Interstar meubelstuk. Wij raden u aan om foto’s van uw huidige interieur tijdens uw bezoek mee te nemen, zodat wij u kunnen garanderen van de juiste hulp. Graag tot ziens bij Hoogebeen Interieur.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN