Vincent Sheppard

Vincent Sheppard is een Belgische producent van Lloyd Loom meubelen. Deze designmeubels worden ontworpen in België en in Indonesië geproduceerd op de traditionele manier. Hierbij worden materialen gebruikt als rotan en papier. De collectie is zeer creatief met meubels in veel verschillende stijlen. Dit maakt het een aantrekkelijk merk voor mensen die een Lloyd Loom meubel zoeken dat perfect past binnen het interieur van hun huidige woonkamer of zelfs voor buiten in de tuin. Stoelen, bankjes of fauteuils van Lloyd Loom? Vincent Sheppard heeft het allemaal.


Vincent Sheppard Lloyd Loom meubelen

Bij de ontwerpen van Vincent Sheppard staan natuurlijke materialen en comfort voorop. De Lloyd Loom meubelen worden nog altijd op ambachtelijke wijze geproduceerd met behulp van een proces dat dateert uit het begin van de vorige eeuw. Door kraftpapier rond een metalen draad te weven ontstaat papiergaren, waarmee vervolgens matten worden gemaakt. Deze matten zorgen voor een perfect zitcomfort wanneer ze gecombineerd worden met een zitframe. Voor Lloyd Loom meubelen die geschikt zijn voor buiten worden speciale synthetische materialen gebruikt.

 

Vincent Sheppard Joe OakVincent Sheppard meubelenVincent Sheppard Joe fauteuil

Duurzame meubelen die generaties lang meegaan

Lloyd Loom meubelen hebben een zeer karakteristieke vormgeving en het materiaal is bovendien bijzonder onderhoudsvriendelijk. Hierdoor kunt u zonder problemen vele tientallen jaren van de Vincent Sheppard meubelen genieten. Het is dan ook niet verrassend dat Lloyd Loom meubelen vaak van generatie op generatie worden doorgegeven. Bent u op zoek naar een oerdegelijk meubel met de karakteristieke look and feel van Lloyd Loom? Kom dan eens kijken naar de Vincent Sheppard collectie bij Hoogebeen Interieur. Onze interieurspecialisten kunnen u alle mogelijkheden laten zien en u vrijblijvend van advies voorzien.

U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom met 3 etages vol nieuwe woonideeën!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN