BKS meubelen

Wanneer u op zoek bent naar elegante meubels, verkrijgbaar in stijlen zoals modern of klassiek, bent u bij het merk BKS Meubelen aan het juiste adres. De collectie van BKS Meubelen bestaat namelijk uit een breed aanbod met diverse woonprogramma’s. Denk bijvoorbeeld aan enkele bekende woonprogramma’s zoals Canyon, Aurora, MWP, Dover of Sheffield. U bent van harte welkom in de showroom van Hoogebeen Interieur, om de diverse collecties van BKS Meubelen zelf te bekijken en te ervaren.


Nederlandse productie

In de afgelopen dertig jaar is het meubelmerk BKS Meubelen een serieus begrip in de nationale en internationale meubelindustrie. Het Nederlandse meubelmerk, opgericht door de heer H. Brouwer, groeide in de afgelopen jaren namelijk uit tot een van de weinige meubelfabrikanten die zijn meubels in Nederland laat produceren. Aan de hand van intensieve samenwerkingen, moderne machines en een hoop passie, worden de stijlvolle meubels van BKS Meubelen op ingenieuze wijze in Nederland gerealiseerd.

Karakteristieke uitstraling

De diverse en elegante meubelstukken van BKS Meubelen worden enkel gemaakt van hoogwaardige materialen. Het voornaamste materiaal dat wordt gebruikt is rustiek Frans eikenhout. Rustiek eikenhout staat bekend om zijn natuurlijke uiterlijk en warme uitstraling. De reden hiervoor is omdat dit type hout karakteristieke noesten, windbarsten en haarscheuren bevat. Alle stukken hout zijn volledig verschillend van elkaar, wat ervoor zorgt dat elk meubelstuk over een unieke uitstraling beschikt.

BKS Meubelen bij Hoogebeen Interieur

In de showroom van Hoogebeen Interieur kunt u terecht voor een breed aanbod met BKS Meubelen. Wanneer u langskomt in onze showroom kunt u de prachtige en variërende collecties van dit Nederlandse meubelmerk zelf bekijken en ervaren. Daarnaast helpen onze ervaren stylisten u graag met het uitzoeken van de meubelstukken die het beste bij uw smaak of interieur aansluiten. Wij adviseren altijd om bij uw bezoek foto’s van uw huidige interieur mee te nemen, zodat wij u van een passend advies kunnen voorzien. Graag tot ziens bij Hoogebeen Interieur.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN