Exclusieve verlichting


Bij de exclusieve verlichting van Hoogebeen Interieur draait het niet om licht alleen, onze prachtige design lampen geven uw kamer namelijk ook een compleet nieuwe sfeer en beleving! In onze showroom vindt u naast een groot aanbod aan kwalitatief hoogstaande meubels ook een collectie van stijlvolle design lampen en exclusieve verlichting. Denk hierbij aan design hanglampen, design vloerlampen en design wandlampen van gerenommeerde merken. Enkele merken die u bij ons kunt vinden zijn Ilfari, Studio Italia, Ben Demmers en Maroeska Metz. Vraag gerust advies aan onze lichtexperts en laat een lichtplan voor uw interieur uitwerken. Hierbij wordt gekeken hoe de exclusieve verlichting het best tot zijn recht komt in uw huidige interieur.

Exclusieve verlichting Top Afbeelding

Exclusieve verlichting Assortiment


Exclusieve verlichting bekijken in de showroom

De exclusieve verlichting die getoond wordt op onze website is uiteraard ook te bewonderen in onze showroom. De design lampen van Hoogebeen Interieur zijn in vele verschillende soorten materialen en maten beschikbaar. U kunt kiezen uit velen soorten design lampen. Hierbij kunt u denken aan design lampen in verschillende stijlen zoals klassieke-, landelijke- en moderne lampen. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk, vraag onze lichtexperts naar de mogelijkheden!

Design lampen

U vindt bij ons enkel design lampen van de meest gerenommeerde merken, van hoogwaardige materialen en de hoogste kwaliteit. Een stijlvol ingericht interieur kan niet zonder prachtige design lampen. Denk hierbij aan een elegante design hanglamp voor boven uw eettafel of een sierlijke design vloerlamp die uw woonkamer opfleurt. Voor welk doeleinde u uw design verlichting ook wilt gebruiken, u vindt de geschikte design lampen bij Hoogebeen Interieur in Putten!


Exclusieve verlichting Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

exclusieve lampen met service van Hoogebeen Interieur

Service staat bij Hoogebeen Interieur hoog in het vaandel. De ervaren monteurs die bij ons in dienst zijn, kunnen desgewenst de exclusieve lampen vakkundig voor u monteren. Heeft u behoefte aan een verlichtingsadvies? Bezoekt u dan vrijblijvend onze showroom en neemt u foto’s en eventueel een plattegrond mee van de betreffende ruimte. Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee, om zo tot een optimaal persoonlijk advies te komen.

Heeft u nog vragen over de exclusieve verlichting op onze website? Stel deze vragen dan gerust middels de verschillende contactformulieren of bel met 0341-353292! Bekijk ook gerust eens de rest van onze woonkamer inspiratie!


Nieuw bij Hoogebeen