Categorieën

Onze merken

Bert Plantagie

Bert Plantagie meubelen

Het Hollandse meubelmerk Bert Plantagie ontwerpt stijlvolle, moderne en tijdloze design meubels. Deze meubels worden allen gekenmerkt door een pure uitstraling, ontstaan door het gebruik van natuurlijke- en kwalitatieve materialen en een eenvoudige vormgeving. Hoogebeen Interieur heeft een groot aanbod Bert Plantagie meubels beschikbaar, welke ook volledig naar uw wens zijn aan te passen. Kom eens langs in onze meubelshowroom in Putten om de meubels op uw gemak te bekijken en uit te proberen. Onze experts helpen u graag een stijlvol meubel voor uw interieur te vinden.

Unieke en kwalitatieve designs

In het assortiment van Hoogebeen Interieur heeft u ruime keuze uit meubels van Bert Plantagie zoals diverse eetkamerstoelen, eetkamerbanken, fauteuils en eettafels. De eigentijdse meubels van Bert Plantagie worden allen gekenmerkt door een combinatie van verschillende materialen, wat zorgt voor een verrassend effect. Zo worden diverse soorten hout, waaronder kwalitatief en massief eiken, noten of kernessen samengebracht met RVS, leder en andere hoogwaardige materialen.

Pure en verantwoorde materialen komen samen in stijlvolle designs, welke zijn ontstaan door een nauwe samenwerking met topontwerpers als Roderick Vos, Thijs Smeets, Hans Daalder en Stefan Steenkist. Samen met deze topontwerpers wordt een actuele collectie met bijzondere meubels gecreëerd op basis van de laatste trends. Modellen die zijn ontstaan door deze samenwerkingen zijn onder andere het unieke RePly stoeltje en de Blake eetkamerstoelen met het bekende welgevormde kuipje.

Bert Plantagie tafel Blake Joni Tendens eethoekBert Plantagie Duo Tango familie eetkamerstoelenBert Plantagie stoelen Rho Tendens Kvadrat Steelcut

Volledig aan te passen naar uw wens

Heeft u interesse in een design meubel van Bert Plantagie, maar wilt u graag een andere kleur, afwijkende afmetingen of een andere stof? Naast een ruime keuze uit diverse stijlvolle standaardmodellen, kunt u alle meubels van Bert Plantagie volledig aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u een meubel zelfs vanuit de basis samenstellen met het “Make it yours” concept, waarbij u in 11 stappen een meubel creëert dat volledig naar uw voorkeur en smaak is afgestemd. U kiest hierbij één van de basismodellen en bepaalt vervolgens de volledige invulling van het meubel, van bekleding tot aan zithoogte. Wanneer u een Bert Plantagie stoel samenstelt kunt u deze zelfs voorzien van een label met uw naam, persoonlijker kan bijna niet!

Bert Plantagie bij Hoogebeen Interieur

Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van uw ideale meubel. Mocht u zelf een afwijkend Bert Plantagie meubel willen samenstellen dan gaan wij met u aan de slag om een prachtig meubel te ontwerpen. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om de meubels van Bert Plantagie op uw gemak te bekijken en uit te proberen! 

Bekijk hier onze Bert Plantagie stoelen

Bekijk hier onze Bert Plantagie tafels