Bert Plantagie

Wanneer u op zoek bent naar tijdloze en stijlvolle designmeubelen, dan bent u bij het Hollandse meubelmerk Bert Plantagie aan het juiste adres. De meubels van dit eigenzinnige merk worden gekenmerkt door een pure en tijdloze uitstraling. Deze uitstraling hebben zij te danken aan het gebruik van kwalitatieve en natuurlijke materialen. Deze bijzondere meubelstukken zijn ook nog eens volledig naar eigen wens aan te passen. Denk hierbij aan het materiaal, de kleur of het formaat. In de showroom van Hoogebeen Interieur hebben wij een breed aanbod voor u beschikbaar, waaronder stoelen, tafels, eettafels en banken. Onze professionele adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw ideale Bert Plantagie meubelstuk.


Volledig naar eigen wens aanpassen

Wanneer u interesse heeft in een meubelstuk van Bert Plantagie, kunt u deze volledig naar eigen wens laten aanpassen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere kleur, een ander materiaal of een afwijkend formaat. Door de grote hoeveelheid opties, wat betreft de stoffen en materialen, zijn de mogelijkheden om uw ideale meubelstuk te personaliseren eindeloos. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van het “Make it yours” concept. Met behulp van dit concept kunt u op eenvoudige wijze door middel van 11 stappen een meubelstuk afstemmen op uw eigen voorkeuren. U heeft zelfs de mogelijkheid om uw meubelstuk te voorzien van een label met uw eigen naam. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden bij Hoogebeen Interieur.

Uniek en kwalitatief design

De eigentijdse designmeubelen van Bert Plantagie bestaan enkel uit hoogwaardige en kwalitatieve materialen. Denk hierbij aan diverse soorten hout zoals massief eiken, noten en kernessenhout. Deze materialen worden altijd gecombineerd met RVS of leer. Op deze manier ontstaat er een bijzondere en originele combinatie van texturen in één meubelstuk. De stijlvolle designs worden mogelijk gemaakt door een goede samenwerking tussen een team van topontwerpers zoals Thijs Smeets, Hans Daalder, Stefan Steenkist en Roderick Vos.

De oorsprong van het merk

Oorspronkelijk is de onderneming begonnen met de verkoop van kampeer- en tuinmeubelen. Opgericht in 1958 is Smits Stalen Meubelen, de naam waar het oer-Hollandse meubelbedrijf mee begonnen is, aan de slag gegaan met de verkoop van buitenmeubelen. In 1980 werd de focus verlegd op meubels voor vakantieparken en zorginstellingen. Dit bleef zo tot het jaar 2000, toen Bert Plantagie het bedrijf overnam met een gloednieuwe visie. De diverse collecties zijn ontwikkeld waarbij subtiel design en kwaliteit centraal staan. Dit heeft een enorm succes opgeleverd, waarbij de meubels in meerdere landen beschikbaar zijn. De simpel ogende en toch exclusieve designmeubelen zullen zo de hele wereld over gaan!

Bert Plantagie bij Hoogebeen Interieur

Heeft u een Bert Plantagie meubelstuk gezien op de website van Hoogebeen Interieur waar u interesse in heeft? Dan bent u van harte welkom om dit meubelstuk in onze showroom te bekijken of uit te proberen. Daarnaast staan onze adviseurs altijd voor u klaar in onze showroom om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale meubelstuk en u te voorzien van een passend advies voor uw interieur. Graag tot ziens bij Hoogebeen Interieur.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN