Categorieën

Onze merken

Bert Plantagie

Bert Plantagie meubelen

Bert Plantagie staat voor stijlvolle, tijdloze en toch eigentijdse design meubels van eigen bodem. Niet zo gek dat het Hollandse designmerk in korte tijd ontzettend populair is geworden en zich heeft ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat. De pure uitstraling van de Bert Plantagie meubelen is te danken aan de eenvoud van de vormgeving en het gebruik van natuurlijke en kwalitatieve materialen. Komt u gerust eens langs in de meubelshowroom van Hoogebeen Interieur te Putten. Wij hebben een groot aanbod Bert Plantagie meubelen die u op uw gemakt kunt bekijken en uitproberen. Onze professionals helpen u graag een stijlvol meubel voor uw interieur te vinden.

Bert Plantagie designers

Bert Plantagie werkt tijdens het designproces ook nauw samen met andere topontwerpers. Denk hierbij aan Roderick Vos, Thijs Smeets, Hans Daalder en Stefan Steenkist. In samenwerking met deze andere designers worden trends vertaald naar bijzondere meubels en een actuele collectie. Hieruit ontstonden onder andere het unieke RePly stoeltje en de bekende eetkamerstoelen Duo en Tango.

Bert Plantagie tafel Blake Joni Tendens eethoekBert Plantagie Duo Tango familie eetkamerstoelenBert Plantagie stoelen Rho Tendens Kvadrat Steelcut

Hoogwaardige Bert Plantagie meubels

Bert Plantagie combineert veel verschillende materialen met elkaar die samen een verassend effect geven. Zo wordt er een combinatie gemaakt van kwalitatief en massief eiken, noten of kernessen met bijvoorbeeld RVS, leder en andere hoogwaardige materialen. Deze pure en verantwoorde materiaalkeuze resulteert in een eigentijdse en herkenbare collectie design meubels. Bert plantagie slaagt er in om een breed publiek aan te spreken. Dit, omdat alle meubels uit de collectie volledig zijn aan te passen naar de wensen van de klant. De klant kan zelf kiezen uit een uitgebreid pallet aan kleuren en verschillende materialen. Daarnaast kunnen ook de afmetingen van elke meubel worden aanpast naar de voorkeur van de klant.

Make it yours

Bij het "Make it yours" concept kunt u in 11 verschillende stappen zelf een meubel samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld een stoel ontwerpen en deze voorzien van een label met uw naam? Dat is geen enkele probleem! Als basis kiest u één van de top 10 stoelen uit de collectie. Uw favoriete stoel wordt vervolgens als basismodel gebruikt. Kies zelf of u de stoel wilt bekleden met stof, leder of misschien zelfs wel een mix. Daarna kiest u onder andere de kleur van de stiknaad, de vorm van het onderstel en de zithoogte van de stoel. Op deze manier wordt de stoel volledig op uw wensen afgestemd, oftewel Make it yours! Alle modellen van Bert Plantagie kunnen tevens worden uitgevoerd in een comfortabele XL-uitvoering of worden voorzien van een flexibele rug. 

Bert Plantagie bij Hoogebeen Interieur

Hoogebeen interieur te Putten is een gerenommeerd Bert Plantagie dealer. Onze experts kunnen u precies vertellen welke meubels het beste passen in uw huidige interieur. Daarnaast kunt u een foto van uw interieur meenemen, dan maken wij een vrijblijvende schets van de nieuwe situatie. Komt u gerust eens langs in onze showroom om de meubelen van Hoogebeen Interieur op uw gemak te bekijken en uit te proberen. Mocht u zelf een meubel willen samenstellen dan gaan wij samen met u aan de slag om een prachtige meubel te ontwerpen.

Bekijk hier onze Bert Plantagie stoelen

Bekijk hier onze Bert Plantagie tafels