Categorieën

Onze merken

Brink en Campman

Brink en Campman vloerkleden | Hoogebeen Interieur

Brink en Campman is een gerenommeerd producent van prachtige en hoogwaardige vloerkleden. Brink en Campman is al sinds 1897 een begrip in Nederland en dankzij meer dan 100 jaar ervaring leveren zij hoogwaardige producten. Brink en Campman blijft innoveren en heeft een continue productontwikkeling waardoor zij ieder jaar met prachtige stijlvolle nieuwe designs komen. De collectie vloerkleden wordt altijd beïnvloed door belangrijke trends en ontwikkelingen op de markt, zoals trends in de meubelindustrie maar ook in de mode. Brink & Campman heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in een drietal verschillende vloerkleden, dit zijn de Axminster geweven vloerkleden, getufte vloerkleden en handgeknoopte vloerkleden.

Brink en Campman vloerkleden

Brink en Campman vloerkleden worden geleverd in verschillende series. Zo hebben ze bij de geweven karpetten de kwaliteiten Rocks, Flamenco, Steel, Cross, Berber, Gravel, Stonewash, Hermitage, Kaleidoscope, Rhythm, Calypso, Spheric, Marble, Iron en Gusto, waarvan de laaste drie karpetten handgeweven zijn. Bij de (hand)getufte vloerkleden hebben ze de kwaliteiten Stone, Metal, Loops, Luna, Loft, Estella, Xian en Kids. En daarnaast hebben ze de handgeknoopte kwaliteiten Yeti, Everest, Himali, Kodari en 100 Knots.

Brink en Campman vloerkleden rocks Brink en Campman vloerkleden steel

Naast de standaardmaten uit de collectie, is er ook de mogelijkheid om karpetten in een afwijkende maat te bestellen, zodat deze bij u persoonlijk woonsfeer passen.

Brink en Campman aanbod

Wilt u een kamer in één keer een nieuwe uitstraling geven? Een Brink en Campman vloerkleed maakt iedere kamer uniek. Naast de sfeervolle functie heeft een vloerkleed ook als voordeel dat het geluiddempend is. Welk karpet, vloerkleed of tapijt van Brink & Campman u ook zoekt, bij Hoogebeen Interieur kunt u het vinden. Onze experts helpen u graag met het uitzoeken van een geschikt kwaliteits vloerkleed voor uw interieur. Alle vloerkleden zijn aanpasbaar en op maat leverbaar en zijn geschikt voor iedere ruimte.

U bent van harte welkom in onze showroom in Putten!

Brink en Campman | Woonwinkel Hoogebeen