Salontafel marmer


Marmer is een veelzijdige natuursteensoort, waarmee u gemakkelijk een luxueuze natuurlijke touch aan uw interieur meegeeft. De laatste jaren heeft de populariteit van salontafels met een blad van marmer daarom een enorme vlucht genomen. Doordat marmeren tafelbladen in vele varianten en kleuren verkrijgbaar zijn en doordat de tafelbladen gecombineerd kunnen worden met verschillende soorten onderstellen, is er altijd een marmeren salontafel te vinden die binnen uw eigen woonkamer past.

Salontafel marmer Top Afbeelding

Salontafel marmer Assortiment


Wat is marmer?

Marmer ontstaat uit kalksteen onder de invloed van hoge druk en hoge temperatuur. Het is een natuursteensoort met een specifieke lichtinval die over het algemeen als zeer mooi wordt beschouwd. Daarom wordt marmer bijvoorbeeld van oudsher gebruikt als luxe bouwmateriaal in badkamers en keukens. Marmer wordt op verschillende plaatsen in de wereld gewonnen, waarbij landen als Italië, Griekenland, Spanje en Portugal het meest bekend staan om hun marmerproductie.

Kenmerken van een marmeren salontafel

Het bijzondere aan een salontafel met een marmeren blad, is dat geen enkel blad helemaal hetzelfde is. Uw tafel is dus gegarandeerd uniek. Marmer is bovendien een heel sterk materiaal, wat met het juiste onderhoud moeiteloos vele jaren meegaat. Met een bijpassend onderstel past u de tafel gemakkelijk aan op de rest van uw interieur. Voor een meer klassieke look gaat u bijvoorbeeld voor een marmeren tafel met een houten onderstel, terwijl een metalen onderstel weer beter binnen een modern interieur past.


Salontafel marmer Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

Salontafel met marmeren blad van Hoogebeen Interieur

Op dit moment hebben wij diverse merken in ons assortiment die een salontafel met marmeren blad beschikbaar hebben. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteitsmerken als Bert Plantagie, Metaform, Leolux en Michel Denolf. Op onze website kunt u rustig rondkijken welke modellen wij voor u beschikbaar hebben. Daarnaast bent u welkom in onze showroom in Putten, alwaar wij een selectie salontafels voor u uitgestald hebben staan. Onze interieuradviseurs kunnen u bovendien ook assisteren bij uw zoektocht naar de perfecte salontafel van marmer.


Nieuw bij Hoogebeen