Design meubels


Bij Hoogebeen Interieur vindt u een groot assortiment aan design meubels van verschillende top designers. Hierbij kunt u denken aan design meubels van Bert Plantagie en Leolux! Wij blijven onze meubelshowroom constant vernieuwen. Altijd op zoek naar nieuwe en interessante meubeldesigners en tevens altijd up-to-date met de nieuwste trends op het gebied van design interieur. Design meubels wordt gekenmerkt door vernieuwende vormen en een grote variatie aan heldere en frisse kleuren. Deze vernieuwende vormen kunnen worden bereikt door technisch geavanceerd materiaalgebruik. Deze nieuwe vormen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens erg functioneel en comfortabel! Breng eens een bezoek aan onze meubelshowroom in Putten, hier vindt u drie etages vol wooninspiratie voor een interieur design. Onze experts helpen u bij het vinden van de ideale design meubel die past in uw design interieur!

Design meubels Top Afbeelding

Design meubels Assortiment


Design meubels materiaalgebruik

Design meubels kunnen niet bestaan zonder technisch geavanceerd materiaalgebruik. Het is juist deze nieuwe vorm van materiaalgebruik die de meubels apart en anders maakt dan de rest. Bij design meubels wordt een grote diversiteit aan materialen gebruikt, hierbij kun je denken combinaties van hout, rvs, glas en plastics. Wat voornamelijk opvalt, en tevens een trend is van de laatste tijd, is het gebruik van heldere en frisse kleuren. Combinaties van bijvoorbeeld knalrood met felgeel zijn dan ook niet vreemd.

Design stoelen, banken en lampen

Iedereen heeft een eigen smaak en heeft zijn of haar eigen wensen voor een woonkamer. Bij Hoogebeen vindt u de meubels die bij u passen, zo kunt u uw woonkamer inrichten naar persoonlijke smaak. Op zoek naar een stijlvolle design stoel of een comfortabele design bank om in te ontspannen? Of toch liever een mooie design eettafel waar u kunt genieten van uw heerlijk gekookte maaltijden! Naast design meubels heeft Hoogebeen Interieur ook een groot aanbod aan design lampen. Deze design lampen maken uw huiskamer net even anders dan de rest!


Design meubels Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

Design meubels op maat

Graag verwelkomen wij u in onze showroom te Putten, zodat wij samen met u op zoek kunnen gaan naar design meubels passend bij uw design interieur! U kunt al onze design meubels bekijken op onze website, heeft u nog vragen over een bepaald product? Vul dan het aanwezige contactformulier in en wij nemen z.s.m contact met u op. Uiteraard kunt u ook even bellen naar het nummer 0341-353292. We zien u graag in onze meubelshowroom te Putten!


Nieuw bij Hoogebeen