Categorieën

Onze merken

Metaform

metaform tafels en salontafels

Het Nederlandse bedrijf Metaform ontwerpt en produceert moderne meubels, maar voornamelijk tafels. Zij hebben een eigen fabriek, waardoor de productontwikkeling en productie van de meubels in eigen handen ligt. Dit resulteert in een collectie eigentijdse bijzettafels, salontafels en eettafels. Bij Metaform draait het om maatwerk, de meeste tafels in hun collectie zijn namelijk in elke gewenste maat leverbaar en kunnen tevens zo worden aangepast dat ze zelfs geschikt zijn voor buiten gebruik.

Metaform tafels

Alle Metaform tafels worden in eigen fabriek ontwikkeld en afgewerkt, dus het zijn echte kwaliteitsproducten! Het gebruik van 100% natuurlijk en milieuvriendelijk keramiek is een van de nieuwere toepassingen die wordt toegepast bij de tafels. Een tafelblad van keramiek is ontzettend sterk en daardoor gebruiksvriendelijk en slijtvast. De toepassing met keramisch tafelblad is uitgevoerd in de K1 en BT2 serie. Hierbij wordt bovenblad van keramiek gecombineerd met lak. Dit leidt tot een unieke en strakke tafel waar het tafelblad en onderstel naadloos op elkaar aansluiten.

Metaform Fly eettafel keramiekMetaform DujoMetaform Slice salontafel

Metaform salontafels

Of u nu voor een sfeervolle, functionele of strakke salontafel gaat, Metaform salontafels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Wanneer u meer sfeer in uw interieur wilt creëren, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een salontafel met een tafelblad van massief hout, natuursteen of fineer. Heeft een makkelijke en functionele salontafel uw voorkeur? Kies dan voor een blad van kunststof (HPL) of glas. Een keramisch blad wordt vaak gebruikt voor de moderne en strakke salontafels. Ook qua frames is er ruime keuzevrijheid. Hiervoor wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van gelakt, verchroomd of roestvrij staal. Voor de gelakte frames is er keuze uit acht standaard lakkleuren. Doordat maatwerk mogelijk is, kunnen uw specifieke wensen voor uw interieur waargemaakt worden.

Metaform tafels bij Hoogebeen Interieur

Wanneer u op zoek bent naar een mooie en unieke tafel, dan helpen wij u graag bij het kiezen van een tafel in de juiste afmeting en passend bij de vormgeving van uw interieur. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over het op maat laten maken van een Metaform tafel? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!