KFF stoelen

De stoelen van KFF staan al ruim 30 jaar bekend om hun uitmuntende kwaliteit en onderscheidende design. In 1986 werd het Duitse merk KFF opgericht door Karl Friedrich Förster. Karl streeft naar stoelen van een uitmuntende kwaliteit en met een onderscheidend design. De in Duitsland geproduceerde meubels worden bovendien uitsluitend van de meest duurzame materialen gemaakt. Deze prachtige meubelstukken zijn in de afgelopen jaren meerdere malen bekroond met prijzen. In 2018 is de KFF Arva lounge stoel bijvoorbeeld nog bekroond met de Duitse Design Award.

Comfortabele designstoelen van KFF

Het kiezen van de juiste stoel voor in uw interieur is vaak een lastige opgave. Het design van de stoel en het zitcomfort moet namelijk wel beide aan uw wensen voldoen. Bij KFF hoeft u op deze vlakken geen concessies te doen. Hier gaat geraffineerd design hand in hand met uitstekend zitcomfort.

Duurzame stoelen met eindeloze mogelijkheden

KFF gebruikt voor de stoelen uitsluitend de beste materialen. Denk hierbij aan materialen als robuust eikenhout, fijn leder en elegant afgewerkt metaal. U kunt de stoelen volledig naar uw eigen smaak samenstellen met de beschikbare materialen en kleuren. Hierdoor kunt u de stoelen van KFF volledig passend maken aan uw interieur.

Ervaar KFF bij Hoogebeen Interieur

Op onze website kunt u alvast rustig ons assortiment van KFF bekijken, maar u kunt de stoelen natuurlijk het beste ervaren in onze ruim opgezette showroom. Hier vindt u een uitgebreide selectie van dit prachtige merk en kunt u de stoelen op uw gemak uitproberen. Ook kunt u een van onze interieurexperts raadplegen voor vrijblijvend interieuradvies en kunt u er diverse stalen bekijken van de beschikbare materialen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomstoel!