De Toekomst relaxfauteuils

De Toekomst relaxfauteuils zijn meubels die in Nederland worden geproduceerd. Een écht familiebedrijf dat al sinds 1955 actief is in Nederland, dit Nederlandse meubelmerk produceert exclusief zitmeubelen, van kwalitatieve banken tot heerlijke relaxfauteuils. Alle relaxfauteuils van De Toekomst zijn beschikbaar bij Hoogebeen Interieur en zijn hieronder te bekijken. Vind zelf de relaxfauteuil die het beste bij u past!

Het comfort van de relaxfauteuils van De Toekomst

De relaxfauteuils van De Toekomst zijn enorm comfortabel door de verschillende functies. Zo is er bijvoorbeeld een sta-op-functie aan de fauteuil mee te geven, waarbij de fauteuil langzaam omhoogkomt en u zo op uw voeten helpt. Handig voor degenen die slecht ter been zijn of wat moeilijker omhoogkomen. Er kan ook gekozen worden voor een voetklep en de rug is verstelbaar, zodat u kunt genieten van comfort op maat.

De relaxfauteuils van De Toekomst zijn uit te rusten in een stoffen of een leder uitvoering. Qua leder is er keuze uit wel 13 verschillende soorten, elk met een eigen gevoel. Beiden opties, zowel stof of leder, hebben hun eigen voordelen, maar beschikken altijd over het juiste comfort. Het gaat bij de bekleding voornamelijk om uw eigen voorkeur!

De Twice relaxfauteuil van De Toekomst

Veruit de meest bekende en populaire relaxfauteuil van De Toekomst is de Twice. Deze prachtige fauteuils zijn uitgerust met 3 motoren, waardoor deze in alle posities verstelbaar zijn. Ook is er een kantelfunctie geïnstalleerd waarbij de stoel kan kantelen zonder de voetensteun te gebruiken. Met de Twice relaxfauteuil bent u in ieder geval van comfort gegarandeerd.

Relaxfauteuils proefzitten bij Hoogebeen Interieur

Wilt u de relaxfauteuils van De Toekomst eerst uit proberen met een proefzitting? We hebben de fauteuils in onze showroom staan waar u uiteraard plaats op kunt nemen. Kom dus vooral eens langs en stel al uw vragen aan onze meubelexperts en ontvang direct een interieuradvies!