Komot

Komot design verlichting, uniek in kwaliteit en functionaliteit. Komot design is in 2004 opgericht door de Duitse interieurdesigner Konrad Weinhuber. Tot die tijd had hij al vele innovatieve producten ontworpen op het gebied van interieur en accessoires. Met een volledig creatief en technisch ontwikkelingsteam werd dit prachtige nieuwe Duitse kwaliteitsmerk opgezet.


Komot collectie

Binnen de Komot design collectie is de KOS pendel het universeel toepasbare model met enorm veel mogelijkheden. Er kan keuze worden gemaakt uit een enkele plafondbevestiging, een ronde canopy of langwerpige plafondbalk voor de bevestiging van het aantal gewenste opaalglas bollen. De plafondbevestiging is leverbaar in kleuren als mat wit, mat zwart, nikkel mat en gold mat. De mond geblazen glasbol is in small 14 cm en large 21,5 cm leverbaar. De KOS hanglampen zijn in hoogte verstelbaar middels een zelf ontwikkeld technisch snufje. De KOS lampen hangen dan middels een textielkabel in de plafondbevestiging, die leverbaar zijn in de kleuren edelstahl, oranje, zwart of petrol. Daarnaast is er een spot toe te passen op de balk om zodoende eventueel een mooi kunstwerk uit te lichten.

Komot design verlichting made in Germany

De volledige productie vindt plaats in Duitsland zodat de hoogste kwaliteit kan worden gewaarborgd. De gebruikte LED’s en alle materialen zoals het mondgeblazen opaalglas, de textielkabels, de plafondbevestiging zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. De Komot KOS lampen zijn dimbaar middels een zeer geavanceerde techniek. Zo kan de lichtsterkte traploos worden gekozen, maar ook de lichtkleur middels tunable white van 2200 K tot 4200 Kelvin. 

Komot design Kos lamp Komot Kos ronde design hanglamp Komot Kos hanglamp

Komot design lampen bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen Interieur in Putten vindt u een prachtige presentatie van de collectie aan Komot verlichting. Onze adviseurs kennen de producten tot in detail, om u van een goed advies te kunnen voorzien. U bent van harte welkom in onze showroom in Putten (midden Nederland).

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN