Leolux bank

Leolux is met stip het bekendste meubelmerk van Nederlandse bodem. Het bedrijf heeft dan ook een rijke historie en zag reeds in 1934 het levenslicht. In al deze jaren heeft Leolux zich weten te positioneren als sympathiek merk met een geheel eigen uitstraling. Een Leolux bank is bovendien niet zomaar een zitmeubel, maar een zitmeubel met een bewezen kwaliteit en uitstekend comfort. Het is niet voor niets dat de banken van Leolux niet alleen in Nederland populair zijn maar ook tot ver in België en Duitsland een begrip zijn.

U kiest zelf de Leolux bank die bij u past

Waar Leolux in het bijzonder in uitblinkt, is de flexibiliteit van haar bankstellen. Vaak kunnen de modellen uitgerust worden met verstelbare elementen zoals hoofdsteunen, arm- en rugleuningen. Sommige Leolux banken kunnen zelfs compleet omgevormd worden van gewoon bankstel tot ultieme loungebank. De diverse collectie van Leolux is tot stand gekomen in samenwerking met internationale ontwerpers en dit heeft ertoe geleid dat er een Leolux bank is voor bijna ieder interieur. Bovendien kiest u helemaal zelf hoe uw bank wordt bekleed en afgewerkt.

Gegarandeerd comfort van Leolux

Hoewel het zitcomfort bij een bank van Leolux gegarandeerd is, zijn hier een aantal belangrijke keuzes die u in ogenschouw dient te nemen. Ieder model verschilt bijvoorbeeld subtiel als het om de verhouding tussen de zithoogte, zitdiepte en helling van de rugleuning gaat. Een bank die voor de een perfect zit, hoeft niet perse perfect te zijn voor iemand anders. Het is daarom aan te raden om een bezoek te brengen aan onze showroom en een aantal bankstellen te proberen. Vaak zijn er ook nog mogelijkheden om de zithoogte of zitdiepte aan te passen, zodat een bankstel nog beter aansluit bij uw wensen.

Uw Leolux bank van Hoogebeen Interieur

In onze showroom in Putten hebben we een grote collectie voorbeeldmodellen van Leolux paraat staan. Bij ons kunt u in alle rust bankstellen uitproberen en u vergapen aan de verschillende mogelijkheden. Onze interieurspecialisten kunnen u niet alleen adviseren met betrekking tot de vele mogelijkheden op het gebied van materiaal en comfort, maar kunnen u indien gewenst ook van interieuradvies voorzien. Zo weet u zeker dat u kiest voor een bank die zowel bij u, als bij uw interieur past. Wanneer u dit wenst, raden wij u aan om een aantal foto’s van uw huidige interieur mee te nemen naar onze showroom.

Bekijk hier onze hele collectie van Leolux