Glazen salontafel


Een zithoek is niet compleet zonder een stijlvolle glazen salontafel. Het grootste voordeel hiervan is dat hij tijdloos is, hierdoor kunt u er na aanschaf nog vele jaren van genieten! Daarnaast zijn ze erg gemakkelijk schoon te houden. Veelal wordt er gebruik gemaakt van gehard glas, waardoor hij verbazingwekkend sterk is, maar toch prachtig transparant. Bij Hoogebeen interieur hebben wij een groot assortiment aan deze stijlvolle meubelen, enkel van de meest gerenommeerde merken! Denk hierbij aan merken zoals Metaform, Select Design, FIAM en Rolf Benz! Komt u gerust eens langs in onze showroom te putten, hier hebben wij een groot aantal glazen salontafels staan. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om een geschikte salontafel voor uw woonkamer te vinden!

Glazen salontafel Top Afbeelding

Glazen salontafel Assortiment


Voordelen van deze meubelen

Een salontafel van glas heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van een salontafels die gemaakt zijn van andere materialen. Ten eerste zijn ze tijdloos en stijlvol. Doordat ze doorzichtig zijn, passen ze in ieder interieur en zijn ze niet schreeuwerig en opvallend. Daarnaast zijn ze erg hittebestendig in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten salontafel. Verder zijn ze erg makkelijk schoon te houden, wanneer er gemorst wordt kunt u dit simpelweg oplossen door een doek over de tafel te halen. Doordat een glazen salontafel gehard is hoeft u niet bang te zijn dat ze gemakkelijk kapot gaan, ze zijn zelfs erg sterk! In tegenstelling tot gewoon glas breekt gehard glas niet in kleine stukken, daardoor zijn ze tevens erg veilig mocht er onverhoopt iets misgaan.


Glazen salontafel Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

Glazen salontafel op maat

Heeft u een bepaald formaat salontafel van glas nodig? Geen probleem, wij kunnen vrijwel al onze salontafels op maat laten maken. Geef ons uw wensen door en wij zorgen voor een passende oplossing! Heeft u online een mooie tafel gezien en heeft u hier nog vragen over? Dan kunt u deze gemakkelijk stellen middels de bijgevoegde contactformulieren of door te bellen naar 0341-353292. Wij zullen uw vragen altijd zo snel mogelijk beantwoorden!

Service staat bij Hoogebeen Interieur hoog in het vaandel. Wanneer u bij ons een glazen salontafel koopt, leveren wij deze dan ook graag thuis bij u af! Ook bent u bij ons verzekerd van uw aankoop. Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze experts!

Bekijk ook eens de rest van onze woonkamer inspiratie!


Nieuw bij Hoogebeen