Woonkamer inspiratie


Woonkamer inspiratie | Hoogebeen Interieur

In de meubelshowroom van Hoogebeen interieur vindt u drie etages vol woonkamer inspiratie en ideeën! Bekijk het uitgebreide assortiment design, landelijke en klassieke meubelen van Hoogebeen Interieur. Liever vanuit huis alvast woonkamer ideeën opdoen? Dat kan door alvast online onze verschillende interieurstijlen te bekijken. Een woonkamer inrichten was nog nooit zo makkelijk! Heeft u online genoeg woonkamer inspiratie en ideeën opgedaan? Kom dan eens langs in onze meubelshowroom. Onze interieur adviseurs helpen u om uw droominterieur samen te stellen. Neem een foto mee van uw huidige woonkamer en wij schetsen vrijblijvend een passend interieur! Bekijk onderstaand onze verschillende interieurstijlen!

Eettafel lamp

De eettafel is een speciale plek in huis. Hier wordt immers zowel gezamenlijk gegeten, als huiswerk gemaakt en spelletjes gespeeld. De eettafel lamp is daarom een hanglamp met een bijzondere… Bekijk deze interieurstijl »
Eettafel lamp | Hanglamp eettafel | Hoogebeen

Uitschuifbare eettafel

Houdt u er van om met veel mensen rondom de eettafel te zitten? Heerlijk met zijn allen eten, een drankje doen, een spel spelen of gewoonweg voor de gezelligheid? Vaak… Bekijk deze interieurstijl »
Uitschuifbare eettafel | Hoogebeen

Exclusieve verlichting

Bij de exclusieve verlichting van Hoogebeen Interieur draait het niet om licht alleen, onze prachtige design lampen geven uw kamer namelijk ook een compleet nieuwe sfeer en beleving! In onze… Bekijk deze interieurstijl »
Exclusieve verlichting | design-lampen | Hoogebeen Interieur

Keramische tafel

Wellicht is keramiek niet het eerste materiaalsoort waar u aan denkt bij aanschaf van een nieuwe eettafel of salontafel, maar persoonlijk zijn wij zeer enthousiast over keramische tafels! De tafels… Bekijk deze interieurstijl »
Keramische tafel | Eettafel en salontafel | Hoogebeen

Videlampen

Videlampen zijn unieke en prachtige lampen die een vide, een grote lege ruimte zoals een trapgat, mooi verlichten. Een videlamp is meer dan alleen een lamp, het is een echte… Bekijk deze interieurstijl »
Videlampen | Videlamp kopen | Hoogebeen

Glazen salontafel

Een zithoek is niet compleet zonder een stijlvolle glazen salontafel. Het grootste voordeel van een glazen salontafel is dat hij tijdloos is, hierdoor kunt u er na aanschaf nog vele… Bekijk deze interieurstijl »
Glazen salontafel | Hoogebeen Interieur

Klassieke meubelen

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een groot assortiment aan klassieke meubelen van exclusieve leveranciers. Denk hierbij aan merken zoals Lotus, Schuitema, DeKoninck en Bannink. Wij bieden u een wisselende collectie… Bekijk deze interieurstijl »
Klassieke meubelen in Engelse stijlWoonkamer inspiratie opdoen bij Hoogebeen Interieur

Wilt u aan de slag met uw woonkamer? Bij ons in de showroom kunt u op uw gemak, onder het genot van een kop koffie, woonkamer inspiratie opdoen. Omdat wij onze showroom constant blijven vernieuwen en aanpassen naar de nieuwste trends en ontwikkelingen is er altijd wel iets dat bij u past. Een woonkamer inrichten wordt vaak gezien als een lastige klus, men heeft vaak moeite om een goede sfeer te creëren. Hierbij is gedegen advies over meubels, kleurgebruik en licht essentieel. De medewerkers van Hoogebeen helpen u graag met woonkamer ideeën uitwerken! Bij ons in Putten vindt u een 2400m2 grote showroom vol met woonkamer inspiratie!

Woonkamer inspiratie online

Heeft u geen tijd om naar de showroom in Putten te komen? Dan kunt u thuis alvast de nodige woonkamer inspiratie opdoen middels onze website. Op deze interieur inspiratie pagina hebben wij verschillende interieurstijlen uitgewerkt. Middels de bovenstaande overzichten kunt u naar de desbetreffende stijl navigeren. Hier kunt u meer lezen over interieurstijlen zoals landelijk, design en klassiek. Tevens hebben wij een pagina over interieuradvies, hier kunt u lezen hoe wij samen met u een passende woonkamer uitwerken. Heeft u vragen over een bepaald product? Dan kunt u deze gemakkelijk stellen middels bijgevoegd contactformulier, wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden! Uiteraard is het ook mogelijk om even te bellen, u kunt ons bereiken op 0341-353292.