De diverse collecties van Crest

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 29 maart 2024
Arjan Hoogebeen

Alle meubelen van Crest hebben voor de volle 100% een Belgisch design en voldoen aan de Belgische kwaliteit. Het meubelbedrijf is al meer dan 35 jaar actief in de meubelwereld en wordt gerund door een familie. In deze jaren zijn er diverse collecties zijn ontstaan, met uiteraard de nodige verschillen, welke we in dit blogbericht zullen bespreken!

Yume

De Yume collectie van Crest bestaat uit diverse kasten, dressoirs en tv-meubelen waarbij de combinatie van natuurlijke patronen en strakke lijnen centraal staat. Het minimalistische design beschikt over een hoge afwerkingsgraad, waardoor deze een luxe uitstraling geeft. De kasten beschikken over diverse elementen, welke met elkaar gecombineerd kunnen worden. Daarnaast zijn er veel kleuren en materialen beschikbaar, waardoor het meubel optimaal is samen te stellen naar uw eigen wensen.

Crest Yume zwevend tv dressoir
Crest Zen frame kastje

Zen

De Zen collectie van Crest heeft een uitermate puur design, waarbij klasse en elegantie bij elkaar samen komen. De collectie, bestaande uit kasten en dressoirs, maakt het mogelijk om op elegante wijze meer opslagruimte te realiseren door de ongekende vrijheid in elementen.

Een doorlopend eikenfineer op de fronten van de kast accentueert het ultrafijne lijnenspel. De diverse lades, deuren en open boxen met geïntegreerde verlichtingsmogelijkheden kunnen volledig naar wens worden samengesteld. Wanneer u opzoek bent naar een echt elegant meubel, kijk dan vooral eens in de Zen collectie.

Karat

De Karat collectie bestaat uit een grotere diversiteit aan meubelen, waaronder eettafels, salontafels, bijzettafels, kasten, tv-meubelen en dressoirs. Eigenlijk is vrijwel uw gehele interieur in te richten met Karat meubelen, op zitmeubelen na. De meubels hebben een uniek en modern design, welke een warme uitstraling realiseert door het gebruik van de juiste materialen. Door de diverse combinatiemogelijkheden ontstaat altijd een uniek meubelstuk welke perfect past in uw interieur.

Alle Crest meubelen bij Hoogebeen Interieur

Om het voor u samen te vatten beschikt de minimalistische Yume collectie over natuurlijke patronen, heeft de Zen collectie een puur en elegant design en beschikt de moderne Karat collectie over een succesformule waarbij ieder interieurproject gerealiseerd kan worden. Bij de meubelen van Crest kiest u altijd voor kwaliteit en bent u er zeker van dat deze op uw interieur kunnen worden afgestemd. Kom dus vooral eens langs in onze showroom om de meubels te bekijken en voor vrijblijvend interieuradvies. We helpen u graag verder!

Nieuw bij Hoogebeen