Zen

Ontdek de tijdloze pracht van de Crest Zen-collectie, waar pure eenvoud en verfijning samenkomen in een harmonieuze symfonie van klasse. Laat u betoveren door het minimalistische design, waarbij klasse en elegantie hand in hand gaan om een serene sfeer in uw leefruimte te creëren.

Het horizontaal doorlopende eikenfineer over het volledige front accentueert de ultra fijne belijning van deze collectie, waardoor een tijdloos en verfijnd uiterlijk ontstaat. De Crest Zen-collectie biedt een onbegrensde mogelijkheid tot combineren, waardoor u de vrijheid heeft om uw eigen unieke stijl te creëren.


Maatwerk

Maatwerk is een integraal onderdeel van de Crest Zen-ervaring, waarbij de collectie zich aanpast aan uw wensen en behoeften. Daarnaast kunt u kiezen voor de optie om uw kast te voorzien van een keramieken top, waardoor functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen.

De Crest Zen-collectie biedt een ongekende vrijheid in het creëren van uw ideale opslagruimte. Open boxen met subtiele verlichting, lades en deuren kunnen op eigen wijze worden samengesteld en geplaatst. Of u nu kiest voor een metalen basis of een zwevende opstelling, elke keuze straalt stijl en flexibiliteit uit.

Crest Zen wandkast keramiekCrest Zen frame kastjeCrest Zen tv dressoir keramiek

Uitgebreid advies

Laat de Crest Zen-collectie uw ruimte transformeren en ervaar de perfecte balans tussen minimalisme en veelzijdigheid. Een tijdloze keuze voor degenen die streven naar een interieur dat zowel rustgevend als inspirerend is.

Bij Hoogebeen Interieur kunnen wij u optimaal adviseren over het uitgebreide woonprogramma van Zen: dressoirs, kasten, bijzettafels, eettafels, salontafels en stoelen. Graag helpen wij u met adviseren over de afmetingen en kleuren van het meubel, zodat u een goed gevoel krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en we bezorgen daarom alles keurig bij u thuis. Heeft u een mooie meubel gezien op onze website? Dan kunt u middels een bijgevoegd formulier gemakkelijk een vraag stellen of de prijs opvragen. Wij beantwoorden uw vragen altijd zo spoedig mogelijk!

U bent van harte welkom in onze showroom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN