BENCH

Firma BENCH is overgenomen door het Nederlands kwaliteitsmerk Macazz.
Klikt u op onderstaande link om de collectie te bekijken:
Macazz bij Hoogebeen Interieur

Bench meubelen, het idee: combineer visuele, functionele en technische kwaliteit.... Het combineren van technische, visuele en functionele kwaliteit is de achterliggende filosofie. BENCH vertaalt signalen uit haar omgeving in eigen designs en slaat daarbij een brug tussen vroeger en nu, tussen vakmanschap en industrieel concept. BENCH wil uw persoonlijke wensen omzetten in een uniek zitmeubel; alleen en speciaal voor u!


Unieke BENCH meubelen

De originele BENCH collectie is overgedragen aan een jongere generatie, Macazz uit Eersel. Harm Castelijns heeft het succesvolle familie bedrijf Macazz overgenomen, en heeft de ambitie om het bedrijf verder te ontwikkelen. De prachtige BENCH collectie is daarom een mooie aanvulling aan de reeds bestaande Macazz collectie. Kiezen voor BENCH betekent kiezen voor een uniek zitmeubel van hoge kwaliteit. De vakmensen van Macazz realiseren uw wensen ten aanzien van comfort, maten en afwerking. Zo ontstaat uw eigen, unieke BENCH.

Bench AleeyaBench dragonfly highBench vertigo

Custom made BENCH meubelen

De mogelijkheden binnen de “custom made” productie zijn groot. Daarom is het belangrijk dat uw adviseur de vele mogelijkheden in comfort, afwerking enz. grondig met u doorneemt en vervolgens duidelijk naar BENCH formuleert in een order. De vertaling naar de productie dient namelijk zeer zorgvuldig te gebeuren. Tot het ontwerpproces behoort een goede productontwikkeling: de vormkarakteristieken, afwerking en comfortwensen worden vervat in sjablonen, tekeningen en werkinstructies, die nodig zijn om een consistent product te maken. Voordat de productie start moeten álle wensen t.a.v. afwerking, houtkleuren en comfort tot in de details bekend zijn. Afwijkingen van de standaarduitvoering worden door productontwikkeling begeleid, omdat bv. het inkorten van een zitkussen gevolgen heeft voor het knippen, naaien én ‘t stofferen.

De bijzonder smaakvolle BENCH meubelen collectie bestaat uit:

* banken
* hoekbanken
* fauteuils
* eetkamerfauteuils
* eetkamerstoelen
* barkrukken

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie van de BENCH meubelen collectie.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN