Micheldenolf

De meubelfabriek Micheldenolf NV, opgericht in 1963, is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van tijdloze eiken meubelen in landelijke en hedendaagse stijl.

Micheldenolf hedendaagse eiken meubelen

Micheldenolf behoudt een perfecte balans tussen traditie en vooruitgang hetgeen tot gevarieerde en uitgebreide collecties leidt, bestaande uit  eiken eetkamers en slaapkamer meubelen, inbouwkasten en wandkasten, boekenkasten, tafels  en stoelen die met zorg en oog voor het fijnste detail afgewerkt worden. Alle meubelen worden in België gecreëerd en geproduceerd.


De meubelcollecties voldoen aan de verlangens van de consument op het gebied van stijl, kwaliteit en duurzaamheid. Buiten de meubelstukken in collectie, wordt er ook op maat geproduceerd. Constante kwaliteit wordt gegarandeerd door ervaren werknemers en moderne computergestuurde freesmachines.

Wanneer u kiest voor Micheldenolf, dan kiest u voor:

  • Eigen ontwerp met exclusieve vormgeving
  • Belgische productie – maatwerk mogelijk
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit voor uw geld en vaste leveringstermijnen

De meest toonaangevende meubelcollecties van Micheldenolf zijn:

Micheldenolf Cubico

Cubico is een kubistisch en puristisch designconcept in massieve Franse eik geborsteld. De  hedendaagse collectie bestaat uit kasten in 4-deurs , 3-deurs…hangend aan de wand of staand, verkrijgbaar in diverse kleurafwerkingen. Ondanks de industriële vormgeving heeft elk stuk een ambachtelijke signatuur. De nerftekeningen in de deuren lopen continu door  hetgeen een speels effect heeft. 

Micheldenolf Carrara

Deze hedendaagse collectie Carrara in 100% massieve eik heeft een geborstelde afwerking. De kasten zijn verkrijgbaar in 4-deurs , 3-deurs en 2-deurs. Verschillende tinten zijn verkrijgbaar van eik naturel tot eik wengé donker. Eigen aan de collectie is de optie van een marmeren bovenblad Carrara. Het onderstel is in smeedijzer. Carrara tafel met eiken tablet 6 cm en smeedijzeren poten.

Micheldenolf Lineo

De Lineo collectie is een eigentijdse collectie in geborstelde eiken. De kasten zijn verkrijgbaar in 4-deurs, 3-deurs, 2-deurs. De collectie bestaat uit dressoirs en bergkasten hangend of staand, tafel en stoelen in diverse kleurafwerkingen. Kenmerkend aan deze collectie zijn de deuren met horizontaal gefreesde planken van 22 cm hoogte. 

Micheldenolf Cuarto

De Cuarto collectie overbrugt een periode van 50 jaar. De vormgeving is geïnspireerd in de jaren 60 wegens de mode van hangende kasten. De afwerking daarentegen van het meubel is hedendaags in geborstelde eiken. Cuarto combineert lineaire constructies met massieve geborstelde eik in verschillende tinten van eik naturel naar wengé. De nerftekeningen in de deuren lopen continu door hetgeen een speels karakter heeft. Alle kasten kunnen hangend  of staand verkregen worden.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie.

Micheldenolf luxe kantoormeubelen

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN