Twice relaxfauteuil


De Twice relaxfauteuil is onmisbaar voor iedereen die houdt van ontspanning en comfort. Lekker onderuit na een dag hard werken, of om gewoon even te relaxen. De Twice relaxfauteuil collectie onderscheidt zich voornamelijk door een high-tech relaxmechanisme. De stoel bevat een eenvoudige elektrische bediening voor drie motoren die afzonderlijk de rugleuning, voetklep en zitting kunnen bewegen. De Twice relaxfauteuil beschikt over een speciale "hart-balans" stand waarbij uw gehele lichaam in één lijn ligt, dit is een optimale houding voor uw lichaam waarin u snel tot rust komt. Uiteraard bent u van harte welkom in onze meubelshowroom te Putten. Hier hebben wij een uitgebreide collectie van Twice relaxfauteuils gepresenteerd. In de showroom kunt u aan den lijve ondervinden hoe comfortabel deze fauteuils daadwerkelijk zijn.

Twice relaxfauteuil Top Afbeelding

Twice relaxfauteuil Assortiment


Twice relaxfauteuil modellering

De Twice relaxfauteuil is prachtig gemodelleerd en geoptimaliseerd voor ultiem comfort. Fabrikant De Toekomst is specialist op het gebied van leer, een soepel, sterk een duurzaam natuurproduct. Het is mogelijk om uw eigen leder te kiezen en zo uw eigen lederen relaxfauteuil samen te stellen. Of u nou een meer of minder natuurlijke uitstraling wilt voor uw fauteuil, het is allemaal mogelijk. Wilt u uw relaxfauteuil liever bekleden met stof? Ook dit is geen probleem voor de professionals van De Toekomst.

Twice Relaxfauteuil relaxmechanisme

De "hart-balans" stand is wat deze Twice relaxfauteuils zo uniek maakt. Door een hoogstaand relaxmechanisme is het mogelijk om drie onderdelen afzonderlijk te bewegen. Dit mechanisme zorgt er tevens voor dat de armleuning met de rugleuning meebeweegt. Dit zorgt ervoor dat er geen hinderlijke ruimte ontstaat tussen de arm en rug ontstaat. De stoel werkt op basis van een accu en heeft dus geen snoer die in de weg ligt.


Twice relaxfauteuil Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

Relaxfauteuil Twice die bij u past!

U kunt de relaxfauteuil Twice bestellen in de standaard maat M, maar ook in S, XS en L. Zo is er altijd een formaat, passend bij uw lichaamslengte. Kies uit verschillende modelleringen, uit diverse bekledingen zoals leder en stof en kies een onderstel dat u mooi vindt. Qua onderstel heeft u keuze uit een moderne stervoet of een robuuste trompetvoet. Kom vandaag nog langs in onze winkel en laat u adviseren door onze experts. Probeer de fauteuils zelf uit en ervaar het ultieme comfort van de relaxfauteuil Twice!


Nieuw bij Hoogebeen