Rolf Benz

Rolf Benz brengt met een sterk staaltje design en kwaliteit ‘Made in Germany’ naar uw interieur. De designmeubelen en woonaccessoires van dit Duitse topmerk staan bekend om hun prachtige vormgeving, ultieme comfort en excellente afwerking. De meubelen zijn compleet naar wens samen te stellen en te combineren. Er is daarbij keuze uit vele hoogwaardige materialen en stoffen en zelfs het zitcomfort is instelbaar. De meubel zijn volledig op uw wensen en ideeën af te stemmen.


Rolf Benz bank

Hoeksteen van de Rolf Benz collectie zijn de verschillende designbanken. Denk bijvoorbeeld aan de Linea, Ego en 322 bank. De 322 bank is een regelrechte klassieker die al meer dan 30 jaar meegaat. Dit model bestaat niet alleen uit een bank welke leverbaar is in verschillende formaten, maar ook uit een bijpassende fauteuil en hocker. De 322 heeft een unieke vormgeving, zonder dat er op zitcomfort wordt ingeleverd.

De Linea is misschien wel het meest kenmerkende model uit de collectie. Ontworpen door Cuno Frommherz, vallen de Linea designmeubelen op door hun bijzondere armleuning en moderne pootjes. Beschikbaar als bank, hoekbank of fauteuil en gemakkelijk te combineren met andere moderne meubelen.

Tot slot is de Rolf Benz Ego het summum, u stelt deze bank namelijk helemaal zelf samen. U kiest hierbij de bekleding van stof of leer, de armleuningen, zithoogte, zitbreedte, pootjes, eventuele combinatie elementen en de stevigheid van de kussens. Zowel de uitstraling als het comfort van uw Ego bank heeft u dus zelf in de hand!

Meer informatie over de banken van Rolf Benz

Rolf Benz fauteuils en stoelen

Naast de banken is er ook een heel scala aan fauteuils en eetkamerstoelen beschikbaar. Misschien wel het meest bekend is de ‘7800 eetkamerstoel’. Deze prachtige stoel ondersteunt uw houding perfect, het maakt hierbij niet uit of u rechtop zit of achterover leunt. Het design is bovendien zeer kenmerkend en doet eerder aan een kunstwerk denken, dan aan een eetkamerstoel.

Rolf Benz Nuvola Bank Rolf Benz EGO bank

De collectie wordt gecomplementeerd door verschillende modellen tafels en zelfs vloerkleden. Bij al deze producten wordt de filosofie van design, kwaliteit en comfort doorgetrokken. Wanneer u een designmeubel van Rolf Benz in huis haalt, dan weet u dat het goed zit!

Meer informatie over de stoelen van Rolf Benz

Rolf Benz meubelen in de showroom van Hoogebeen Interieur

In onze showroom in Putten hebben wij een uitgebreide presentatie van collectie van Rolf Benz designmeubelen en woonaccessoires beschikbaar. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze. Wij kunnen u het best van dienst zijn wanneer u een aantal foto’s van uw huidige interieur meeneemt. Veel van de meubelen kunnen wij geheel naar uw smaak en wensen voor u bestellen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN