Rolf Benz eetkamerstoelen

Iedere eethoek heeft een set goede eetkamerstoelen nodig. Waar iedere eetkamer mee opgefleurd kan worden zijn de eetkamerstoelen van Rolf Benz. Deze komen namelijk in verschillende vormen en maten, met een breed scala aan kleuren. Met het ene design nog karakteristieker dan de ander. Het Duitse designmeubelmerk staat dan ook ferm achter zijn slogan ‘Made in Germany’, waarbij een aantal kenmerken voorop staan. Zo is in ieder design de stiptheid, discipline en orde terug te zien, waarmee Rolf Benz al meerdere design awards gewonnen heeft.

Perfect voor iedere gelegenheid

Er zijn veel verschillende modellen van Rolf Benz eetkamerstoelen. Bent u op zoek naar een stoel met een erg opvallend design? Dan is de Rolf Benz 7800, welke bijna op een sculptuur lijkt, zeker iets voor u. Deze is niet alleen een kunstwerk voor het oog, maar ook enorm goed voor uw rug. Door de vorm van de rugleuning zit u namelijk altijd op een geheel ergonomisch verantwoorde manier, ook wanneer u geheel ontspannen achterover zit. Zo kunt u de gehele avond lekker natafelen met al uw gasten en blijft het comfort de volledige avond behouden.

Rolf Benz heeft echter ook eetkamerstoelen met een iets gedegener design, zoals de Rolf Benz 655. Deze stoel is beschikbaar met en zonder armleuningen en kan bestaan uit twee verschillende soorten materiaal. Zo kunt u kiezen voor een stoffen binnenkant en leren buitenkant, waarmee een unieke eetkamerstoel wordt gevormd.

Met alle verschillende vormen van eetkamerstoelen zult u bij Rolf Benz in ieder geval gemakkelijk slagen als u op zoek bent naar de juiste combinatie van comfort en design. Hierdoor zijn de eetkamerstoelen perfect voor iedere gelegenheid.

Eetkamerstoelen van Rolf Benz bij Hoogebeen Interieur

Al deze stoelen van Rolf Benz zijn beschikbaar bij Hoogebeen Interieur te Putten. Kom vooral eens langs om het unieke comfort van de Rolf Benz eetkamerstoelen te ervaren. Voor een advies kunt u ook altijd bij een van onze meubelspecialisten in de showroom terecht. Mochten er al vraagtekens zijn ontstaan, schik dan vooral niet om eens contact met ons op te nemen.