Bree's New World

Bree’s New World biedt u een zeer uitgebreide collectie design eetkamerstoelen waarbij origineel ontwerp en veelzijdigheid centraal staan. Kortom, de klant moet iets speciaals te kiezen hebben! Van eetkamerstoel met of zonder armleuning tot kuipstoel, van eetkamerstoel met freischwinger frame tot sledevoet, van volledig leren stoel op wielen tot een zakelijke design stoel op poten, Bree’s New World heeft het! Bovendien zijn diverse van onze modellen leverbaar met verschillende frames om zo optimaal mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant voor wat betreft smaak, functionaliteit en zitcomfort. Geen stoel zit tenslotte hetzelfde voor iedereen!


De oorsprong van het merk

Bree’s New World heeft zijn oorsprong in 1897, toen geheten Stoomtimmerfabriek De Akerboom.
De ambachtelijke traditionele stoomtimmerfabriek van weleer is getransformeerd tot een modern ontwerpbedrijf met eigentijdse meubelen van spraakmakend ontwerp. Alle verschillende generaties van familie Van Bree werkten in deze unieke meubelfabriek. De ontwerpers zijn onder anderen Frans Schrofer, Marian Harent, Martin Haksteen, Peter Schreuder Goedheijt en Pieter de Moor.

Bree's New World Invito eetkamerfauteuilBrees New World Luna eetkamerstoelBrees New World Luna eettafel

Furniture Composers

Vanaf het eerste idee van een nieuw meubelontwerp tot en met de aflevering bij de klant zijn mensen onmisbaar. Door hun kwaliteiten en hun gevoel bij het product bepalen zij de kwaliteit van het merk. In de Bree’s New World collectie vindt u meerdere generaties lang deze kenmerken terug. Vandaar dat de mensen binnen dit designmerk méér zijn dan vakmensen en worden daarom Furniture Composers genoemd. 

Bree’s New World design tafels

De Bree’s New World collectie bevat ook design tafels welke onder andere een fraaie, onderscheidende selectie eettafels en salontafels omvat. Met de zeer uiteenlopende designs, vormen en materialen van de tafels zorgt het merk dat elk modern interieur wel een geschikte tafel in huis heeft. Liefhebbers van afgeronde contouren kunnen bij dit designmerk terecht voor een unieke ovale eettafel, ronde eettafel of eivormige eettafel. Houdt u het liever strak? Dan heeft u bij ons uiteraard de keuze uit meerdere rechthoekige eettafels, waarvan enkele ook als uitschuifbare eettafel leverbaar zijn. Diverse modellen zijn bovendien zowel als eetkamertafel als salontafel beschikbaar. En ook voor een hoektafel of een set bijzettafels bent u bij hen aan het juiste adres!

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie van Bree’s New World modellen.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN