Categorieën

Onze merken

Brinker Carpets

Brinker Carpets logo

Brinker Carpets ontwerpt en produceert karpetten in iedere maat, in iedere kleurstelling en naar ieder ontwerp, precies zoals u het wilt. Prachtige weefsels van zuiver scheerwol, zuiver linnen of sisal. Deze eerste klas materialen vormen de basis van de creatieve karpetten. Ze worden gemaakt volgens uw eigen specificatie, maar daarnaast zijn er ook vele standaard Brinker designs te kiezen. Elk tapijt is uniek.

Brinker Carpets materialen en kleuren

Honderden kleuren wol, kunstzijde, kantoen, viscose en linnen. Dat is de basis van de collectie vloerkleden van Brinker Carpets. Dit Nederlandse merk is exclusief en uniek in Nederland en levert alleen aan de betere woninginrichters en meubelzaken. De designers volgen alle woontrends op de voet en passen de collecties vloerkleden hier op aan. Een vloerkleed van Brinker Carpets past naadloos in elke stijl interieur. Drukke designs en sterk opvallende kleuren vindt u niet in de collectie van dit merk. Diepe warme kleuren met een natuurlijke kleurtoon zijn sterk kenmerkend voor Brinker Carpets.

Glider Brinker Carpets karpet Vintage Brinker Carpets karpet Saturn Brinker Carpets karpet

Brinker Carpets; handwerk en maatwerk

De collecties vloerkleden van Brinker Carpets zijn allemaal handgemaakt. Met de grootste zorg en precisie gemaakt en hoogwaardig afgewerkt. Door gebruik te maken van echt vakwerk en hoogwaardige materialen bent u verzekerd van een vloerkleed van topkwaliteit. Veel vloerkleden worden afgeleverd in standaard maten. Het kan natuurlijk zijn dat u een afwijkende maat nodig heeft voor uw woning. Een vloerkleed dat eigenlijk net te groot of te klein is zal niet echt een aanvulling zijn in uw interieur. Vloerkleden van Brinker Carpets kunnen in elke gewenste maat geleverd worden. Met een karpet op maat kloppen alle verhoudingen in uw interieur perfect.

Een vloerkleed van Brinker Carpets wordt geleverd onder de namen Angora, Comfort, Crystal, Ethnic, Glider, Glossy, Jennifer, Loop, Marrakech, Merino, Nevada, New Celesty, Parker, Percy, Provence, Rocks, Safira, Saturn, Scorpio, Spider, Step, Stone, Tigra, Toledo, Touch, of Vintage.

Wilt u de collectie in het echt zien? Kom dan eens langs in onze winkel.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie BRINKER karpetten.

U bent van harte welkom!