Brinker Carpets

Vloerkledenspecialist Brinker Carpets is een bekende naam binnen de interieurwereld. Dit merk van Nederlandse bodem staat bekend om modieuze karpetten van hoge kwaliteit. Binnen de collecties van Brinker Carpets vindt u bijvoorbeeld vloerkleden die geweven zijn volgens eeuwenoude technieken, waarbij zowel natuurlijke materialen (zoals wol en linnen) als kunstgarens (zoals kunstzijde en viscose) gebruikt worden en die beschikbaar zijn in vele honderden kleuren. Alle kleden zijn leverbaar in diverse standaardmaten en een groot aantal modellen kan ook op maat voor u geproduceerd worden. In onze showroom laten onze interieurspecialisten u graag zien wat er allemaal mogelijk is met een vloerkleed van Brinker Carpets.


Betaalbare kwaliteit

Bij Brinker Carpets staat kwaliteit voorop, waardoor u gegarandeerd jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe vloerkleed. Alle vloerkleden worden allereerst ontworpen in Nederland, waarbij de laatste trends niet uit het oog worden verloren. Daarna worden de meeste kleden gemaakt in ateliers in Europa, maar zijn er ook vloerkleden die met behulp van traditionele weeftechnieken worden gemaakt in landen als India en Marokko. Doordat de karpetten met de hand worden vervaardigd, zijn kleine variaties normaal en is geen enkel kleed hetzelfde. Voordat de vloerkleden naar Nederland worden getransporteerd, wordt ieder kleed tot slot nog aan een grondige kwaliteitsinspectie onderworpen. Op deze manier garandeert Brinker Carpets u de hoogst mogelijke kwaliteit.

Brinker Carpets: Duurzaam en Sociaal

Wanneer u voor een kleed van Brinker Carpets kiest, dan kunt u ervan uitgaan dat het goed zit. Dit betekent niet alleen dat de kwaliteit van ieder kleed gewaarborgd is, maar ook dat de kleden op een voor mens en milieu verantwoordelijke manier geproduceerd worden. Zo zorgt het bedrijf er bijvoorbeeld voor dat er absoluut geen kinderarbeid aan het produceren van de vloerkleden te pas komt, biedt het werkgelegenheid aan vrouwen in landen waar een baan voor vrouwen niet vanzelfsprekend is en zorgt Brinker Carpets ervoor dat de lokale economie profiteert in de landen waar de kleden geproduceerd worden. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe kleed van Brinker Carpets.

De veelzijdige collecties van Brinker Carpets

De meest bekende collectie van Brinker Carpets is de collectie met ‘Feel Good Carpets’. Dit is de hoofdcollectie met karpetten in het midden- en hogere segment. Deze collectie bestaat uit ongeveer 50 verschillende vloerkleden, verkrijgbaar in verschillende kleuren en vaak ook leverbaar in afwijkende maten. Daarnaast voert Brinker Carpets de ‘Festival’ en ‘IDEA’ collecties. De festival collectie is een lijn met uiterst betaalbare kleden, met ontwerpen volgens de laatste trends. De collectie is behoorlijk populair en bestaat inmiddels uit meer dan 150 verschillende kleden. De IDEA collectie van Brinker Carpets is tot slot de collectie met unieke designkleden. Hoewel IDEA pas sinds 2017 bestaat, zijn er sindsdien al een flink aantal innovatieve ontwerpen voor deze collectie geproduceerd.

Brinker Carpets bij Hoogebeen Interieur

U bent van harte welkom om een uitgebreide presentatie van Brinker Carpets te komen bekijken in onze showroom in Putten. Onze interieuradviseurs kunnen u hier alles vertellen over de diverse mogelijkheden en u eventueel ook vrijblijvend van interieuradvies voorzien. Wij kunnen alle karpetten van Brinker Carpets voor u bestellen, ook als het maatwerk betreft. Graag tot ziens!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN