Categorieën

Onze merken

Millenerpoort

Millenerpoort logo

De Millenerpoort Design tapijten

De Millenerpoort is voor hoogwaardige handgetufte en handgeknoopte kwaliteitskarpetten een begrip. Ieder karpet wordt volgens uw wensen gemaakt op kleur, afmeting en vorm. Kortom, eindeloze mogelijkheden voor een passend en uniek karpet voor uw interieur. Zowel bij de handknoop- als bij de handtuft karpetten zijn er veel mogelijkheden. De handknoopkwaliteiten zijn zeer geschikt voor meleringen van diverse garendiktes en kleuren en er zijn meerdere poolhoogtes mogelijk.

Kenmerken Millenerpoort karpetten

  • Keuze uit diverse poolhoogtes: 15, 25, 40, 60 of 70 mm
  • 200 kleuren wol
  • Leverbaar in elke gewenste maatvoering
  • Rechte hoeken of afgeronde hoeken
  • Leverbaar met speciale vormen, lijnen of ontwerpen
  • Leverbaar in uni, combinatie of met kleurverloop
  • 100% zuiver scheerwol van de hoogste kwaliteit, eventueel gecombineerd met linnen

De Millenerpoort handknooptapijten en handtufttapijten

De Millenerpoort Design Tapijten maakt voornamelijk handknooptapijten en handtufttapijten. Bij de handtuftmethode wordt het ontwerp van het vloerkleed uitgetekend op doek waarna de woldraden door dit doek worden geschoten. Bij deze productiemethode kunnen allerlei dessins worden uitgevoerd. De handgeknoopte tapijten worden gemaakt van wol. Bij deze methode wordt iedere pool met de hand op de juiste hoogte afgeknipt en vervolgens vastgezet. Hierbij zijn verschillende kleurcombinaties, garendiktes en poolhoogtes mogelijk.

Natuurlijke producten

Alle wollen garens zijn gemaakt van 100% zuiver scheerwol. Zij kunnen prima gecombineerd worden met linnen garens. Dit geeft een bijzonder effect. Een karpet kan ook gemaakt worden van 100% linnen. Voor mensen die allergisch zijn is dit een uitkomst.

Diverse design of eigen ontwerp

Maak een keuze uit de diverse designs of ontwerp zelf uw karpet. Naast de standaard kleurcollectie van 200 kleuren kunt u ook een kleur naar wens laten maken. De Millenerpoort design tapijten: voor ieder interieur het unieke karpet!

U bent van harte welkom!

Millenerpoort wol kleuren