Millenerpoort

Millenerpoort is een uniek Nederlands bedrijf, dat u de mogelijkheid geeft om een one-of-a-kind tapijt te laten maken, waarbij u alle vrijheid krijgt op het gebied van de kleur, het design en de afmetingen van uw nieuwe vloerkleed. Alle karpetten van Millenerpoort worden met de hand in Nederland geproduceerd en hierbij worden enkel natuurlijke materialen gebruikt zoals wol, linnen of een combinatie van beiden. Als officieel verkooppunt van dit prachtige merk, kunnen wij u helpen bij het samenstellen van uw eigen Millenerpoort vloerkleed. Onze interieuradviseurs geven u graag uitleg over alle mogelijkheden en kunnen u bovendien vrijblijvend adviseren met betrekking tot een kleed dat perfect binnen uw interieur zal passen.


Geschiedenis

Millenerpoort is een merk met historie, dat al sinds 1974 op ambachtelijke wijze tapijten maakt. Elk vloerkleed is handwerk en dit werk wordt verricht door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die door Millenerpoort tot vakmensen worden opgeleid. Natuurlijk heeft de tijd ook bij Millenerpoort niet stilgestaan en is er in de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in moderne techniek. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voorafgaand aan uw bestelling een computertekening van het door u beoogde tapijt te laten maken. Dankzij robotisering kunnen bovendien steeds geavanceerdere karpetten geproduceerd worden, waarbij het kleurverloop van het design altijd perfect is.

De productie van Millenerpoort tapijten

Alle vloerkleden van Millenerpoort worden handgeknoopt of handgetuft. Bij de handknoopmethode wordt iedere pool met de hand afgeknipt en vervolgens vastgezet. U begrijpt dat dit een tijdrovend en arbeidsintensief proces is voor tapijten die al gauw bestaan uit duizenden verschillende polen. Bij de handtuftmethode worden de draden van het tapijt door een doek geschoten, waarop het design is afgetekend. Het voordeel van het handwerk, is dat er patronen gemaakt kunnen worden die op automatische wijze onmogelijk geproduceerd zouden kunnen worden. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om binnen een vloerkleed meerdere poolhoogtes, kleuren en materialen te gebruiken.

De mogelijkheden

  • Keuze uit diverse poolhoogtes: 15, 25, 40, 60 of 70 mm
  • 200 kleuren wol of wol in zelf bepaalde kleur
  • Leverbaar in elke gewenste maatvoering
  • Rechte hoeken of afgeronde hoeken
  • Leverbaar met speciale vormen, lijnen of ontwerpen
  • Leverbaar in uni, combinatie of met kleurverloop
  • 100% zuiver scheerwol van de hoogste kwaliteit, eventueel gecombineerd met linnen

Millenerpoort bij Hoogebeen Interieur

Millenerpoort geeft u alle mogelijkheden voor een tapijt dat perfect bij uw wensen en uw interieur aansluit. Omdat er enorm veel keuzes en mogelijkheden zijn, is professionele ondersteuning hierbij geen overbodige luxe. Onze interieurspecialisten staan daarom klaar om u te ondersteunen. Samen met u kunnen zij het Millenerpoort karpet ontwerpen dat u voor ogen heeft. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom in Putten.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN