Karpetten

Een mooi karpet, tapijt of vloerkleed geeft uw woonkamer de juiste sfeer en warmte. Tevens zorgt een karpet, tapijt of vloerkleed voor demping van het geluid, hierdoor wordt uw woning een stuk minder gehorig! Bij Hoogebeen Interieur vindt u een groot aanbod aan karpetten. Wij hebben karpetten van verschillende leveranciers, van hoge kwaliteit, in verschillende stijlen! Of u nou op zoek bent naar een warm hoogpolig vloerkleed of een stijlvol karpet, bij Hoogebeen Interieur bent u aan het juiste adres!

Karpetten en vloerkleden in alle soorten en maten

Karpetten en vloerkleden hebben zowel een praktische als sfeervolle kant. Zo helpen ze bij het dempen van het geluid maar tegelijkertijd geven ze uw woonkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Bij Hoogebeen Interieur vindt u enkel karpetten van kwalitatief hoogstaand materiaal, wij werken alleen samen met gerenommeerde merken. Bij ons vindt u een divers aanbod karpetten en vloerkleden. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel laag- als hoogpolige karpetten, maar ook voor karpetten met één kleur of meerkleurige designs. Uiteraard helpen wij u aan een karpet of vloerkleed met een passende maat voor uw woonkamer of zithoek. Een vloerkleed of karpet zal uw woonkamer helemaal afmaken! Ga uit van de stijl die u wilt uitstralen, Bij een woonkamer in romantische stijl horen andere vloerkleden dan bij een woonkamer in moderne stijl. Daarom kunt u thuis alvast oriënteren op onze website! Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan vloerkleden en karpetten.

Een karpet of vloerkleed dat bij u past

Oriënteert u zich online, maar wilt u toch liever een karpet kopen in een vooropstaande woonwinkel? Dan ben je bij Hoogebeen aan het juiste adres. Bij ons kunt u het karpet voelen en zien in de meubelshowroom. Deze karpetten combineren wij met prachtige antieke of design meubelen, waardoor u gelijk een beeld krijgt van het karpet geplaatst in een woonkamer. Onze medewerkers helpen u graag om het juiste karpet voor uw interieur te vinden! Wilt u toch een ander formaat of kleur? Vaak is er een boel mogelijk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden van de karpetten. Vragen over een bepaald vloerkleed of karpet? Vult u dan gerust even het contactformulier in en stel uw vraag, wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden! Tevens kunt u even bellen met 0341-353292

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN