De Toekomst stoelen

Meubelfabrikant De Toekomst is dé specialist op het gebied van zitmeubelen. Het Nederlandse familiebedrijf heeft ruim 60 jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren en verkopen van zitmeubelen van zeer hoge kwaliteit. Wat wij zo speciaal vinden aan deze meubelfabrikant is dat zij al vanaf het begin in 1955 de ontwikkeling van hun meubelen volledig in eigen beheer hebben gehouden. Hierdoor kunnen zij de hoge kwaliteit van hun meubelen waarborgen en blijft het een toonaangevend bedrijf op het gebied van zitmeubelen.

Onze collectie eetkamerstoelen van De Toekomst

Het assortiment stoelen bij Hoogebeen Interieur van het meubelmerk De Toekomst bestaat uit twee modellen genaamd Rhodé en Quinty. Deze stoelen zijn beide kuipvormig en geschikt voor in de eetkamer. Deze eetkamerfauteuils zijn volledig naar uw smaak samen te stellen doordat deze leverbaar zijn in een hoge of lage rugleuning en in diverse onderstellen in de kleur zwarte of RVS. Het draadonderstel geeft deze fauteuils een elegante look, het draaibare onderstel is juist weer erg functioneel en ook is er de keuze uit een vast onderstel welke ook leverbaar is met wielen. Zowel Rhodé als Quinty zijn leverbaar in een ledersoort of stof naar keuze. Deze zijn uiteraard beschikbaar in een breed scala kleuren, hierdoor zullen de eetkamerstoelen aan al uw woonwensen voldoen. De fauteuils hebben beide een ietwat nonchalante uitstraling en passen in bijna ieder interieur.

Stoffering van stoelen uit de collectie van De Toekomst

Doordat eetkamerfauteuils dagelijks veel worden gebruikt vinden wij dat de bekleding hiervan echt bij u als persoon moet passen. Wat betreft stoffering is er daarom ook van alles mogelijk: stof, leder of een combinatie van beiden. U heeft de keuze uit de lederkwaliteiten runner, moreno, vintage, oslo, rebound, oasis, semira, ultra, rancho, supreme, robust, royal en puur leder. Deze lederkwaliteiten en de stoffen zijn beschikbaar in vrijwel elke denkbare kleur.

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in de showroom van Hoogebeen Interieur in Putten waar u de eetkamerstoelen Quinty en Rhodé terug kunt vinden. Kom langs en begrijp waarom wij zo enthousiast zijn over de zitmeubelen van meubelfabrikant De Toekomst. Ook nodigen wij u graag uit in onze showroom voor als u meer advies wil over de designcollectie van De Toekomst, onze interieur specialisten adviseren u graag.