Artisan House

Artisan House, een Amerikaanse Gallery met een zeer verrassende verzameling aan metalen wandobjecten, ruimtelijk werkend door het luchtige aspect, in vormgeving en materialen die u versteld doen staan, een prachtig alternatief voor een schilderij en …..’net even wat anders” zijn de meeste reacties. 


Artisan House

Alle items van Artisan House worden met de hand vervaardigd, de bewerkingen zijn talrijk en gevariëerd, van laswerk tot beitelwerk, van slijptol tot airbrushing en patina alsmede vlambehandelingen van de diverse metaalsoorten waaruit deze opgebouwd zijn, waardoor diverse kleurschakeringen ontstaan in bijv. koper of chroom.

Er wordt bij Artisan House alleen gewerkt met hoogwaardige metaalsoorten zoals brons, koper, messing, staal, aluminium en chroom. Alle items zijn copyrighted en worden voorzien van certificaat.

Artisan House Eden 320718 Artisan House Acacia 320545 Artisan House Skypad

Meester kunstenaars Artisan House

De ontwerpen van Artisan House ontstaan aan de hand van meester kunstenaars van C. Jere Design Studio in Burbank, Californië, waarna deze gereproduceerd worden door een team van getalenteerde ambachtslieden op twee overzeese productiestudio’s, waardoor de prijzen betaalbaar blijven en het interessant voor u wordt een dergelijk item aan te schaffen. Afhankelijk van de geliefdheid voor een bepaald object, kan het dus zelfs een goede investering zijn op kunstgebied op langere termijn.

Vanwege de abstracte aard van het merendeel uit de C. Jere Collection van Artisan House kunnen de items ondersteboven of diagonaal worden opgehangen, evenals in veelvouden naast elkaar om een grotere configuratie en dus een waar statement te maken.

Artisan House bij Hoogebeen Interieur

Bent u op zoek naar een uniek wandobject ter aankleding van uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer of hal? Artisan House heeft een bijzonder mooie collectie metalen kunstobjecten voor zowel een modern, tijdloos als klassiek interieur. Wandsculpturen, wandobjecten, metalen kunstobjecten.

Inmiddels hebben wij bij Hoogebeen Interieur één van de meest uitgebreide presentaties van de Artisan House collectie in Nederland. Zeer veel objecten zijn bij ons te bewonderen in de showroom, in sfeervolle woon- en eetkamers. Tevens kunnen wij alle modellen voor u bestellen. Stuurt u dan een mail met uw betreffende vraag over welk object.

U bent van harte welkom in onze showroom!
3 etages vol nieuwe woonideeën!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN