Oligo

Oligo staat bekend om haar tijdloze verlichting. Met prachtige designs als Decent Max en Trofeo het designmerk sfeer te brengen in ieder interieur. Het is niet voor niets dat het Duitse designmerk meerdere internationale prijzen won zoals bijvoorbeeld de “Red dot design award”. Kiest u voor Oligo verlichting, dan kiest u bovendien voor kwaliteit, welke gewaarborgd wordt door 200 vakmensen die de verlichting produceren op twee plekken in Duitsland.


Authentieke Oligo verlichting

Oligo maakt niet alleen mooie producten, maar de lampen zijn stuk voor stuk ook technisch zeer geavanceerd. Het merk kiest bovendien enkel voor hoogwaardige materialen zoals RVS, aluminium en glas. Gecombineerd met een perfecte afwerking, leidt dit tot lampen die meteen in het oog springen wanneer u een ruimte binnenstapt. Dankzij de duurzame materialen gaat de verlichting ook nog eens vele jaren mee. Het is niet voor niets een van de populairste merken uit onze verlichtingscollectie.

Oligo is een van de producenten die al vele jaren werkt met nieuwe technieken als LED en motion control. Door deze technieken te combineren met klassiek geïnspireerde designs, laat het merk zien dat klassiek en modern prima samen kunnen gaan. De lampen kunnen gemakkelijk binnen ieder interieur toegepast worden en zijn bovendien bijzonder functioneel. Uw verkoopadviseur van Hoogebeen Interieur kan u vrijblijvend van advies voorzien met betrekking tot de vele mogelijkheden.

Moderne techniek en stijl in één

Uw lamp dimmen door uw hand ervoor te houden? Met het zogeheten ‘gesture control’ kan het. Daarnaast is het bij sommige lampen ook mogelijk om deze met uw smartphone te besturen. Dankzij deze technologieën weet Oligo een bijna magische ervaring te creëren. Bovendien heeft u de keuze uit diverse spectaculaire ontwerpen, welke een ruimte echt kunnen accentueren. Kom langs bij Hoogebeen Interieur in Putten om de mogelijkheden te bespreken. In onze showroom vindt u een uitgebreide selectie van deze prachtige verlichting.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN