Categorieën

Onze merken

Oligo

Oligo logo

Oligo maakt bijzonder mooie tijdloze verlichting; het is een combinatie van modern design en sfeerbrengers in uw interieur. Oligo won met hun ontwerpen diverse internationale prijzen, waaronder de “Red dot design award”.

Oligo verlichting

De verlichting van dit Duitse merk is niet alleen wonderschoon, maar daarnaast ook technisch zeer geavanceerd. De duurzame kwaliteit blijkt onder meer uit het gebruik van de materialen als RVS, aluminium en glas. Ook de perfecte afwerking valt direct in het oog. Oligo zorgt voor levenslang plezier in uw woonkamer. 

Oerdegelijke Duitse kwaliteit gaat nu gepaard met een uitmuntende stijl. Met functionele designs zorgt Oligo voor een passende lamp in elke omgeving. In hun visie zijn traditie en moderne ontwikkelingen goed samen te smelten. Veel klassieke ronde vormen kunnen teruggevonden worden in de ontwerpen van dit Duitse label. Daarnaast worden veel modernere technieken toegepast, zoals ledverlichting en motion control.

Oligo, moderne techniek en stijl in één

De stijl van Oligo’s ontwerpen wordt verrijkt met een uitzonderlijke gebruiksvriendelijkheid. Met een intelligente aanpak en gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektronica biedt dit label een unieke serie lampen aan. Het gebruik van moderne techniek geeft een paar bijzondere extra functies aan deze lampen. Ze kunnen bijvoorbeeld op afstand bediend worden met behulp van een smartphone.

Is een druk op de knop al te ouderwets? Met de Gesture Control van Oligo loopt u regelrecht de science fiction in. Lampen uitgerust met deze technologie kunnen de aanwezigheid van uw hand registreren als u deze dicht bij de lamp houdt. De sensoren zien dan hoe u uw hand beweegt. Deze bewegingen worden als commando’s vertaald naar de lamp die vervolgens zachter of harder kan gaan branden. Deze eigentijdse aanpak laat u een bijna magische ervaring scheppen. U houdt uw hand even bij de lamp en hij gaat voor u aan. Zwaai uw hand heen en weer naast de lamp en deze dimt naar wens.

Het toepassen van deze moderne techniek met tijdloze designs maakt dit label zeer gewild. Strak vormgegeven ontwerpen als de Decent Max of Trofeo voorzien u in een handomdraai van een mooi verlicht interieur. Tegelijkertijd kan u alle Oligo lampen centraal bedienen met uw smartphone of individueel met Gesture Control. Eigentijdse stijl en legendarisch Duits vakwerk geven u een ruim assortiment aan spectaculaire designs.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Oligo verlichting.