Tv-meubels

Bij veel mensen is de tv het centrale punt in de woonkamer, een mooie tv-meubel is daarom ook erg belangrijk. Een tv-meubel is niet alleen handig om een tv op te zetten, maar kan tevens worden gebruikt als opbergruimte voor extra media-apparatuur zoals dvd-spelers, radio’s en multimedia devices. Hoogebeen Interieur heeft een groot aanbod aan tv-meubels en tv-wandmeubels, zo kunt u bij ons terecht voor een compleet ingerichte tv-wandmeubel met veel bergruimte, maar ook voor een zwevend tv-meubel. Bekijk onze modellen van verschillende (Nederlandse) topleveranciers!

Tv-meubels in alle soorten en maten

Tv-meubels komen in veel verschillende kleuren en stijlen. Wanneer u uw interieur klassiek of landelijk wilt inrichten dan is het verstandig om te kiezen voor een houten tv-meubel. Wanneer u liever een design of moderne sfeer wilt creëren dan kunt u beter kiezen voor een hoogglans tv-meubel. Erg populair is de hoogglans tv-meubel wit, maar ook frisse kleuren zoals lichtblauw en felrood zijn in opkomst. Een tv-meubel wordt ook wel eens een tv-dressoir genoemd. Wanneer wij spreken over een tv-dressoir dan moet u denken aan een meubelstuk met een klassieke of antieke sfeer. Ook kunt u bij ons terecht voor een complete tv-wandmeubel waarbij alle media-apparatuur volledig is weggewerkt en u veel bergruimte heeft. Een tv-wandmeubel is altijd volledig naar smaak te ontwerpen. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel kasten u wilt, of welke kleur iedere kast moet zijn.

Zwevend tv meubel

Bij Hoogebeen kunt u ook terecht voor een zwevend tv meubel. Een zwevend tv meubel wordt aan de muur bevestigd waardoor hij los komt van de grond en geen poten nodig heeft. Dit geeft uw interieur een erg moderne sfeer. Vaak is een zwevend tv meubel in combinatie met hoogglans look een schot in de roos. Bent u op zoek naar een moderne sfeer voor uw woonkamer? Dan is dit een item die u absoluut eens moet bekijken. Bij ons kunt u een zwevend tv meubel aanpassen naar uw eigen voorkeuren. Zo kunt u vaak zelf invloed uitoefenen op de kleuren en formaten van het meubelstuk. Advies nodig over een zwevend tv meubel? Onze medewerkers helpen u graag verder! Ook is het mogelijk om alvast online te oriënteren en vragen te stellen middels een contactformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met 0341-353292.

Zwevend TV-meubel