Categorieën

Onze merken

Aventura Carpets

Aventura Carpets logo

AVENTURA CARPETS

karpetten, vloerkleden, tapijten en kleden.

Aventura Carpets: handwerk en maatwerk

De collecties vloerkleden van Aventura Carpets zijn allemaal handgemaakt. Met de grootste zorg en precisie gemaakt en hoogwaardig afgewerkt. Door gebruik te maken van echt vakwerk en hoogwaardige materialen bent u verzekerd van een vloerkleed van topkwaliteit. Veel vloerkleden worden afgeleverd in standaard maten. Het kan natuurlijk zijn dat u een afwijkende maat nodig heeft voor uw woning. Een vloerkleed dat eigenlijk net te groot of te klein is zal niet echt een aanvulling zijn in uw interieur. Vloerkleden van Aventura Carpets kunnen in elke gewenste maat geleverd worden. Met een karpet op maat kloppen alle verhoudingen in uw interieur perfect.

Karpetten van Aventura Carpets worden geleverd in de volgende kwaliteiten:
1) Infinity one: Alezio, Amaro, Arola, Atri, Revo, Rosello, Silas
2) Infinity two: Bersone, Bosa, Brindi
3) Infinity three: Ceres, Cilento, Cova
4) Custom collection: Atrani, Capreze, Vilato
5) Virgin collection: Verano, Verres, Vicenza, Vinci, Volano, Volterra

Aventura Carpets Arola Mix 1035Aventura Carpets Bosa Mix 1025 Aventura Carpets

Productieproces Aventura Carpets

Na uw bestelling wordt de order doorgegeven aan de fabriek, en wordt het productieproces in gang gezet. De wol wordt van streng op coon gezet. De karpetten worden gemaakt volgens de handtuftmethode. Hierbij worden woldraden met een tuftpistool door het opgespannen doek geschoten. De laatste fase van de productie is de afwerking. Afhankelijk van de kwaliteit wordt het karpet geschoren en de lijnen tussen de diverse vlakken worden gefreesd. Vervolgens worden alle randen van het karpet zorgvuldig afgewerkt.

Aventura Carpets bij Hoogebeen Interieur

Met een vloerkleed kunt u een ruimte in één keer een nieuwe look geven. Combineer de praktische kant van vloerkleden met de sfeervolle kant. Een vloerkleed dempt geluiden en geeft het de ruimte enorm veel sfeer en een warme uitstraling. Hoogpolig of laagpolig? Hoogebeen Interieur heeft een ruim aanbod aan verschillende karpetten en vloerkleden. Alle karpetten en vloerkleden zijn op maat leverbaar, zo past het kleed altijd perfect bij uw interieur.

Wilt u de collectie in het echt zien? Kom dan eens langs in onze winkel. Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Aventura Carpets karpetten.

U bent van harte welkom!

Aventura Carpets logo