Leolux salontafel

Bij comfortabel zitten hoort ook een bijpassende salontafel of bijzettafel. Leolux begrijpt dit. De poefjes, salontafels en bijzettafels van Leolux zijn praktische designelementen welke uw woonkamer niet alleen net dat beetje meer uitstraling geven, maar bovendien ook zeer functioneel zijn. Daarnaast is er net als bij ieder ander Leolux designmeubel, ook op het gebied van salontafels voldoende ruimte voor uw individuele voorkeuren. Als officieel dealer van Leolux helpen wij u graag bij uw zoektocht naar de ideale salontafel.

Een Leolux salontafel naar uw specifieke voorkeuren

Leolux salontafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, vormen en kleuren. Hierdoor kunt u het meubel perfect afstemmen op uw interieur en op de functie die uw nieuwe salontafel binnen uw interieur dient te vervullen. Een glazen blad, keramiek, natuurlijk hout of afgelakt hout, de keuze is aan u. De materialen van het blad zijn vaak leverbaar in verschillende varianten en ook het onderstel kan geleverd worden in een kleur van uw keuze. Doordat wij officieel dealer van Leolux zijn, kunt u bij ons in de showroom in alle rust de beschikbare kleurstalen en andere opties bekijken.

Leolux salontafels bij Hoogebeen Interieur in Putten

Begin uw zoektocht naar een nieuwe salontafel in onze showroom van ruim 2.400 vierkante meter en laat u overtuigen door de kwaliteit van Leolux. In onze showroom vindt u verschillende opstellingen, die u kunt gebruiken om een goed beeld te krijgen van de diverse mogelijkheden op het gebied van Leolux salontafels. Onze interieurspecialisten kunnen u daarnaast vrijblijvend van persoonlijk advies voorzien. Wanneer u op zoek bent naar een meubel dat perfect binnen uw huidige interieur past, dan verzoeken wij u om een aantal foto’s van uw interieur mee te nemen. Op basis van deze foto’s kunnen onze medewerkers u het best adviseren.

Bekijk hier onze gehele collectie van Leolux