Occhio

Occhio is een Duits designmerk dat sinds 1999 is gespecialiseerd in design verlichting van de hoogst mogelijke kwaliteit. Als marktleider is het een van de snelst groeiende bedrijven als het om exclusieve design verlichting gaat. De lampen van Occhio zijn extreem goed uitgedacht en ieder detail heeft zijn eigen functie. Het uitgangspunt is hierbij altijd dat ‘vorm’ volgt op ‘functie’. Ieder detail van een lamp krijgt daarom de aandacht die het verdiend en wordt tot in perfectie verfijnd.

De lampen zijn volledig modulair, wat betekent dat u zelf de afmetingen, kleur van het armatuur, kleur van de verlichting en het bedieningsgemak bepaalt. In onderstaand overzicht kunt u de diverse mogelijkheden bekijken. U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden van Occhio door te nemen met onze verlichtingsexperts.


Het ontstaan van Occhio verlichting

Occhio verlichting is opgericht door Axel Meise, die in de jaren ’90 doorkreeg dat er geen enkel verlichtingssysteem bestond dat geschikt was voor in iedere ruimte. Occhio (italiaans voor oog) werd daarom opgericht om een holistische aanpak met betrekking tot verlichting te kunnen realiseren. Het resultaat is een bijzonder merk met een modulair verlichtingssysteem dat aan iedere situatie aangepast kan worden. Continue innovatie zorgt er bovendien voor dat Occhio haar positie aan de bovenkant van de markt jaar na jaar weet te behouden en zelfs weet uit te breiden.

Occhio Mito hanglampOcchio Mito hanglamp rose goldOcchio Mito largo 

Kwaliteit als een ervaring met Occhio lampen

Het uitstekende design van Occhio lampen komt onder andere tot uiting in de tot in perfectie uitgedachte vormen van de verschillende armaturen, de afwerking van de gebruikte materialen en in het gebruiksgemak. Alle lampen uit de collectie delen stijlelementen met elkaar, waardoor het in principe mogelijk is om een gehele woning in te richten met enkel verlichting van Occhio. Doordat de armaturen leverbaar zijn in de kleuren zwart, wit, goud, zilver, roségoud en brons, passen de lampen bovendien naadloos binnen ieder interieur en stijl.

Het kleurenspectrum van de gebruikte lichtbronnen weet het kleurenspectrum van daglicht zeer dicht te benaderen, wat betekent dat de gebruikte kleuren in een ruimte hierdoor net zoveel diepte en nuance vertonen als dat het bij daglicht het geval zou zijn. Dit geeft een heel fijn gevoel, wat uw welzijn verhoogt. Dankzij innovatieve bedieningsmogelijkheden, zoals bewegingssensoren, een afstandsbediening en/of een app kunt u de lampen bovendien gemakkelijk inschakelen en dimmen en kunt u het kleurenspectrum in warm of koud wijzigingen.

Occhio bij Hoogebeen Interieur

De verlichting van Occhio is ondergebracht in verschillende collecties zoals Sento, Mito en Più. Als officieel dealer van Occhio kunnen wij iedere lamp voor u bestellen, volledig naar uw wensen. Onze lichtadviseurs staan klaar om u te assisteren bij het samenstellen van uw eigen lamp en kunnen u vrijblijvend van gedegen en creatief lichtadvies voorzien. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom in Putten (midden Nederland). Wilt u een uitgebreid advies, dan is het verstandig om eerst even een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN