Occhio lampen

Verlichtingsmerk Occhio staat bekend om zijn hoge kwaliteit en unieke designs. Op dit moment is Occhio zelfs een van de bekendste en snelst groeiende bedrijven in de verlichtingssector. Het Duitse merk, opgericht in 1999 door Axel Meise, is inmiddels uitgegroeid tot de marktleider in hoge kwaliteit designlampen. De lampen van Occhio kunnen dankzij de modulaire systemen volledig naar wens worden samengesteld. Occhio heeft een zeer uitgebreid programma en biedt passende lampen voor iedere ruimte.

Unieke en hoogwaardige designlampen van Occhio

De unieke lampen van Occhio zijn een goede basis voor uw lichtplan en geven sfeervolle verlichting in uw interieur. De Occhio collectie van Hoogebeen Interieur bestaat uit unieke en stijlvolle designlampen met een elegant en strak design. In ons assortiment hebben we lampen uit verschillende lijnen, zoals bijvoorbeeld de collecties Sento, Mito en Più. Hoogebeen Interieur is een officiële dealer van Occhio en bij ons kunt u de lampen precies zo samenstellen als u dat wilt.

Het samenstellen van uw Occhio lamp

U kunt uw ideale Occhio lamp naar eigen wens samenstellen en daarnaast kunt u de lampen uit verschillende collecties gemakkelijk met elkaar combineren. Dit maakt het (in theorie) mogelijk om uw gehele woning in te richten met enkel Occhio verlichting. Op deze manier krijgt uw woning een stijlvolle, uniforme uitstraling. De armaturen van de lampen van Occhio zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals, zwart, wit, goud, roségoud en brons. Dankzij al deze mogelijkheden passen de designlampen perfect binnen ieder interieur, ongeacht de woonstijl. Doordat  u keuze heeft uit vloerlampen, hanglampen, tafellampen en wandlampen, is er voor iedere ruimte en voor ieder doel een geschikte Occhio lamp verkrijgbaar.

Occhio lampen met innovatieve functies

U kiest vervolgens zelf welk lichteffect u wilt, kies bijvoorbeeld voor gekleurd warm licht om extra sfeer in huis te creëren. Het kleurenspectrum van de lampen van Occhio zit bovendien zeer dicht bij dat van daglicht. Dit betekent dat de kleuren net zoveel diepte en nuance geven als dat bij daglicht zo zou zijn. Dit verhoogt uw welzijn en geeft u daardoor een fijn gevoel. Met de innovatieve bedieningsmogelijkheden van Occhio, zoals bewegingssensoren, een afstandsbediening en een app kunt u de lampen gemakkelijk bedienen en naar uw smaak aanpassen. Zo kunt u de lampen dankzij deze bedieningsmogelijkheden gemakkelijk in- en uitschakelijken, dimmen en het kleurenspectrum in warm of koud wijzigingen.

Occhio lampen bij Hoogebeen Interieur

Bent u benieuwd naar de lampen van Occhio? Laat u dan inspireren in onze showroom waar u de lampen van dichtbij kunt komen bekijken. Onze interieurspecialisten staan voor u klaar, om u te adviseren bij het uitzoeken van perfecte verlichting. Op basis van uw wensen, stellen wij het meest geschikte verlichtingsplan voor u samen. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom in Putten. Wilt u tijdens uw bezoek uitgebreid vrijblijvend advies ontvangen? Maak dan voor de zekerheid een afspraak in onze showroom.

Bekijk onze gehele collectie Occhio lampen