Zwevend tv-meubel


tv-meubels zijn leverbaar in diverse types, kleuren en materialen. Een bijzondere type tv-meubel is het zwevend tv-meubel. Doordat een dergelijke tv-kast hangend aan de wand wordt bevestigd, creëert u op deze manier gemakkelijk een ruimtelijk effect binnen uw interieur. Een zwevend tv-meubel is iets wat vooral de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen en deze meubels worden dan ook vaak gekenmerkt door een modern design. Bent u op zoek naar een meubel voor bij uw televisie en heeft u een modern of industrieel interieur, dan zou een zwevend exemplaar weleens iets voor u kunnen zijn. Onze interieuradviseurs laten u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Zwevend tv-meubel Top Afbeelding

Zwevend tv-meubel Assortiment


Een tv-meubel met bijzonder effect

Bij een zwevend (of hangend) tv-meubel wordt de tv-kast aan de muur bevestigd met behulp van speciale ophangbeugels. Hierdoor heeft het meubel geen pootjes nodig en hangt de kast dus volledig vrij van de vloer. Doordat de wand en vloer aan de onderkant van het meubel volledig zichtbaar blijven, oogt het geheel extra ruimtelijk en strak. Moderne zwevende tv-meubels zijn bovendien van allerlei handige extra’s voorzien, waarmee kabels en randapparatuur gemakkelijk uit het zicht opgeborgen kunnen worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als u een meubel zonder storende pootjes koopt en er vervolgens allerlei kabels van de kast naar de tv lopen.

Voorbereidingen voor een zwevend tv-meubel

Wilt u het maximale uit uw nieuwe zwevende tv-meubel halen, dan raden wij u aan om voorafgaand aan uw keuze een aantal zaken te controleren. Waar zitten de stopcontacten voor uw televisie en randapparatuur bijvoorbeeld? Voor het mooiste effect vallen deze namelijk precies achter het meubel. Er kunnen dan uitsparingen in de achterwand van het meubel gezaagd worden, zodat alle aansluitingen bereikbaar blijven. Daarnaast dient u na te gaan of uw wand sterk genoeg is om uw meubel te dragen en dient de wand relatief strak te zijn. Dit laatste is vooral belangrijk om de tv-kast over de gehele lengte naadloos op de muur aan te kunnen laten sluiten. Het maakt niet uit of er een buis in uw muur gefreesd is voor de kabels die van de kast naar uw tv moeten lopen, aangezien veel moderne tv-meubels met een speciale tv-paal uitgerust kunnen worden, waardoor deze kabels buiten het zicht om naar de televisie geleid kunnen worden.


Zwevend tv-meubel Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
434 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10
Ria

In 2021 hebben wij onze nieuwe meubelen uit gezocht bij Hoogenbeen. Wij zijn hierbij zeer goed geholpen door Ellen. Zij…

10 / 10

Diverse tv-meubels bij Hoogebeen Interieur

Spreekt een zwevend tv-meubel u aan? Dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen binnen ons uitgebreide assortiment design tv-meubelen. Hierbinnen vindt u een groot aantal zwevende modellen van diverse merken zoals Spectral, Dividi, Karat, Micheldenolf en Interstar terug. De meeste van deze prachtige tv-kasten zijn leverbaar in diverse formaten en uitvoeringen, zodat u zelf uw perfecte zwevende tv-meubel samen kunt stellen.

Onze interieurexperts helpen u hier graag bij en kunnen u bovendien van gratis en vrijblijvend interieuradvies voorzien. Kom hiervoor langs in onze showroom in Putten en neem als het mogelijk is een paar foto’s van uw huidige interieur mee. Wij kunnen u vervolgens de verschillende mogelijkheden laten zien en u vrijblijvend een aantal passende meubels adviseren. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan kunnen wij uw meubel bestellen, waarna wij het vervolgens gratis bij u komen bezorgen en monteren. Op deze manier garanderen wij dat u altijd maximaal van uw nieuwe zwevende tv-kast kunt genieten.


Nieuw bij Hoogebeen