Dividi

Helaas is de DIVIDI collectie van Heldense uit Panningen in een faillissement beland.
Als alternatief hebben wij 3 mooie merken die we kunnen aanbieden:

  1. Karat collectie (compleet woonprogramma)
  2. Spectral tv meubel collectie
  3. Saunaco (compleet woonprogramma)

----------------------------------------------------------------------------------------

Maak uw woning compleet met de prachtige moderne Dividi meubels. De nieuwe meubelcollectie kenmerkt zich door prachtige meubels met een strak design en biedt voor ieder wat wils. De collectie bestaat uit stoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, kasten en dressoirs die uitstekend tot hun recht komen in een modern interieur. Met Dividi meubels heeft de Heldense Group uit Panningen een nieuwe meubellijn ontwikkeld.


Dividi meubels

Dividi biedt een ruime collectie design meubelen voor woningen en kantoren met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dankzij het grote scala van elementen, kleuren en materialen kunnen de meubels geheel worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door de standaard kast-elementen kunt u zelfs uw eigen kasten samenstellen voor een perfecte aanvulling van uw interieur. Met deze formule kunnen alle interieurprojecten gegarandeerd worden gerealiseerd.

Dividi TV-dressoir Dividi meubelen Dividi eetkamertafel

Afwerking Dividi meubels

Voor de buitenkant van de meubelen biedt Dividi keuze uit 16 standaard kleuren. De zijden, het front en het afdekblad kunnen worden afgewerkt in de materialen MDF (afgewerkt met matte struktuurlak) of helder glas (achterkant gelakt) of gematteerd glas (achterkant gelakt). U kunt deze kleuren en materialen combineren in 1 meubel om zo uw ideale woonmeubel samen te stellen. De binnenkant van de meubelen is echter altijd van MDF, afgewerkt met matte struktuurlak in de kleur middengrijs.

Uitgebreid advies

Bij Hoogebeen Interieur kunnen wij u optimaal adviseren over het uitgebreide woonprogramma van Dividi: dressoirs, kasten, bijzettafels, eettafels, salontafels en stoelen. Graag helpen wij u met adviseren over de afmetingen en kleuren van het meubel, zodat u een goed gevoel krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en we bezorgen daarom alles keurig bij u thuis. Heeft u een mooie meubel gezien op onze website? Dan kunt u middels een bijgevoegd formulier gemakkelijk een vraag stellen of de prijs opvragen. Wij beantwoorden uw vragen altijd zo spoedig mogelijk!

U bent van harte welkom in onze showroom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN