Keramische tafel


Wellicht is keramiek niet het eerste materiaalsoort waar u aan denkt bij aanschaf van een nieuwe eettafel of salontafel, maar persoonlijk zijn wij zeer enthousiast over keramische tafels! De tafels hebben een frisse en stijlvolle uitstraling en geven uw interieur een nieuwe dimensie. Wellicht heeft u het beeld dat keramiek zeer snel beschadigd, maar niets is minder waar. Een keramische tafel is zeer hard en niet poreus, daardoor is het onder andere bestendig tegen water en etensresten. Verder is het materiaal zodanig gefabriceerd dat het ook vrijwel krasbestendig is. Wilt u de tafels met eigen ogen zien? Wij hebben een uitgebreide presentatie keramische eettafels en salontafels in onze showroom!

Keramische tafel Top Afbeelding

Keramische tafel Assortiment


Keramische eettafel

Een keramische eettafel is een aanwinst voor uw eethoek! Deze stijlvolle eettafels hebben een flinterdun tafelblad (2cm) en strakke RVS poten die de eettafel een strakke en moderne uitstraling geven. Er zijn een groot aantal verschillende keramische eettafelbladen beschikbaar, zo kunt u zelf een kleur kiezen en bepalen of u een grove of gladde structuur wilt. De tafelbladen zijn in vrijwel in ieder gewenst formaat leverbaar, tot wel 3,5 meter in lengte! Tot slot beschikken wij ook over uitschuifbare keramische eettafels! Erg handig wanneer u niet standaard een grote eettafel in uw woonkamer wilt hebben, maar wel over genoeg ruimte wilt beschikken wanneer er extra gasten komen eten. Het uitschuifsysteem werkt ontzettend makkelijk en soepel, waardoor u de eettafel in een handomdraai verlengd.


Keramische tafel Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

Salontafel keramiek

Onze keramische salontafels zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, zoals rond en vierkant. Een salontafel met keramisch blad is een echte eyecatcher dankzij zijn strakke en moderne uitstraling! Ronde salontafels zijn helemaal terug van weggeweest, vaak worden drie verschillende kleine ronde salontafels gecombineerd tot een groter geheel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een drietal salontafels met ieders een andere structuur en kleur, waardoor er een unieke combinatie ontstaat.

keramische tafel kopen bij Hoogebeen Interieur

Bekijk op uw gemak alle keramische tafels op onze website en stuur gerust uw vragen in middels bijgevoegde contactformulieren. Ook nodigen wij u van harte uit om de tafels te bekijken in onze showroom te Putten! Onze experts voorzien uw graag van advies en kunnen u helpen bij het samenstellen van uw ideale keramische tafel!


Nieuw bij Hoogebeen