KARAT

KARAT meubelen can Crest maken uw woning helemaal compleet! De stijlvolle collectie KARAT meubelen van Hoogebeen Interieur kenmerken zich door een strak design, een moderne look en bieden voor ieder wat wils. Hoogebeen Interieur is een dealer met aantrekkelijke prijzen, u kunt bij ons terecht voor verschillende soorten KARAT meubelen zoals een dressoir, wandmeubel, tv meubel en verschillende kasten die het best tot hun recht komen in een design of modern interieur. Deze meubels zijn ontworpen door de designers van Heldense Group. Dankzij de KARAT-lijn hebben de designers van Heldense Group zich echt onderscheiden van andere meubeldesigners. Naast Karat voeren zij de collectie Tables to Love, deze collectie bestaat uit salontafels en eettafels. Tafels met tafelbladen van keramiek, glas en eikenhout. 


KARAT meubelen

De meubelen hebben een unieke uitstraling en een eigen identiteit. Karat van Crest zorgt er altijd voor dat bij iedere meubel de exclusieve kwaliteit wordt gewaarborgd. De KARAT meubelen zijn zeer modern en minimalistisch, maar de vormgeving en het materiaalgebruik geeft het toch een warme uitstraling. Greeploos MDF, gespoten in een van de vele lakkleuren, gecombineerd met een mix van materialen zoals hout, aluminium, gepareld RVS, gelakt glas en kunststof, geven de meubels hun eigen karakteristieke uiterlijk. De KARAT-lijn geeft u de mogelijkheid om uw eigen meubel samen te stellen. Door de vele combinatiemogelijkheden past het uiterlijk van het meubel in elk interieur.

KARAT meubelen | KARAT tafel | Hoogebeen Interieur  KARAT meubelen | KARAT kasten | Hoogebeen Interieur  KARAT meubelen | KARAT dressoir | Hoogebeen Interieur

KARAT kasten samenstellen

Bij Hoogebeen Interieur kunnen wij u optimaal adviseren over het uitgebreide aanbod aan kasten, bestaande uit TV meubelen, dressoirs, vitrinekasten, bergkasten boekenkasten en hangende kasten. Graag helpen wij u met adviseren over de afmetingen en kleuren van de KARAT kasten, zodat u een goed gevoel krijgt van hoe de kasten bij u thuis zullen staan. U heeft de mogelijkheid om uw eigen meubel zelf samen te stellen met de verschillende elementen.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie van KARAT meubelen: Tv meubelen, dressoirs, opbergkasten, tafels, stoelen, boekenkasten, wandmeubelen, en nog veel meer. Laat u adviseren door de professionals van Hoogebeen Interieur. Zij kunnen u precies vertellen hoe de meubels het best tot hun recht komen in uw huidige of nieuwe interieur!

U bent van harte welkom om vrijblijvend inspiratie op te komen doen! laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod van kwalitatieve meubels.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN