Quasar

Quasar is een Nederlandse verlichtingsfabrikant met een prachtige exclusieve verlichting collectie. Zowel de ontwerpen als de fabricage worden in eigen beheer gedaan. Quasar is een ambachtelijk bedrijf, alles wordt met de hand gemaakt. Hierdoor is maatwerk zeer makkelijk mogelijk. Het streven is om met de modernste technieken decoratieve armaturen te maken. De materialen die worden toegepast zijn kwalitatief zeer hoogwaardig.


Quasar lampen

Nieuwe lichtbronnen worden op een spannende manier verwerkt, daardoor ontstaan verrassende ontwerpen. De armaturen van Quasar worden toegepast als er decoratieve verlichting wordt verlangd.

Quasar lampen werden een bekend merk in de verlichtingwereld toen het zichzelf in 1992 introduceerde bij Euroluce in Milaan. Toen Quasar werd opgericht sprong het in het oog doordat het al haar producten creëerde in ruw aluminium, gepolijst aluminium en brons. De keuze voor deze materialen zorgde voor een tijdloze indruk van de armaturen. Eveneens konden de armaturen van Quasar gebruikt worden om zowel een moderne sfeer als een klassieke sfeer te creëren.

Crystal Galaxy hanglamp QuasarQuasar Cloud hanglamp Quasar Mira hanglamp

In 1998 werd de collectie uitgebreid door de introductie van een nieuwe designer: Jan Pauwels. In 1999 werd deze collectie internationaal geïntroduceerd wat internationaal ook gelijk de doorbraak van Quasar betekende. Quasar ging zich richten op een betere kwaliteit van de producten en sinds die tijd worden steeds weer nieuwe creatieve, inventieve en exclusieve armaturen geïntroduceerd. Bekende producten zijn Orkje en de Portofino.

De Quasar lampen collectie bestaat onder andere uit:

hanglampen, vloerlampen, tafellampen, leeslampen, wandlampen, plafondlampen, moderne  kroonluchters en decoratieve verlichting.

Onze eigen ervaren monteurs van Hoogebeen Interieur kunnen desgewenst de verlichting vakkundig voor u monteren. Heeft u behoefte aan een verlichtingsadvies? Bezoekt u dan vrijblijvend onze showroom en neemt u foto’s en eventueel een plattegrond mee van de betreffende ruimte. Onze deskundige adviseurs helpen graag meedenken om tot een optimaal persoonlijk advies te komen.

Een uitgebreide collectie van Quasar is te bewonderen bij Hoogebeen Interieur.
Wij kunnen de gehele collectie van dit merk leveren.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN