Terzani

Terzani design verlichting. Een uniek Italiaans design merk welke werd opgericht in Florence in 1972 door Sergio Terzani. In de loop der jaren is het designmerk samen met familielid Nicolas Terzani uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de design verlichting industrie. Zeker ook de samenwerking met topontwerpers als Nigel Coates en Dodos Arisans heeft het merk een enorm elan gegeven. 


Terzani design verlichting

De Terzani lampen kunnen worden beschouwd als modern, luxueus en zeer creatief. Waar de licht creaties soms ware kunstobjecten zijn, wordt ook de praktische kant van het licht niet vergeten. Het merk laat zich inspireren door alle aarde elementen zoals lucht, zee, vuur en gebergte. Vrijwel alle modellen worden handgemaakt en afgewerkt.

Terzani Fire handcraft Terzani Mizu-making-of Terzani Glamour-making-of

Terzani internationale top ontwerpers

Het Italiaanse designmerk werkt al jaar en dag met de internationale top designers. Terzani is bijzonder trots om te mogen samenwerken met designers als Dodo Arlsan, Barlas Baylar, Jean-François Crochet, Nicolas Terzani, Nigel Coates, Maurizio Galante, Christian Lava, Studio 14, Draw, Simone Micheli, Franziska Hinze, Stefano Papi & Saviz Yaghmai en nog vele anderen. Zij geven het merk een uniek gezicht.

Topcollectie Mizu en Doodle van Terzani

In de uitgebreide Terzani design collectie zijn er een aantal in het oog springende succes modellen. De mond geblazen organische Mizu lamp is een ware eye-catcher. Leverbaar als hanglamp of videlamp, om op te hangen in een trapgat. De lampen van Terzani komen in een viertal kleuren.

Naast de Mizu lamp is ook de Doodle collectie een groot internationaal succes. Het opvallende freehand design maakt het mogelijk om de lichtbollen overal op de lamp te plaatsen.

Terzani Mizu hanglamp Terzani Doodle design lamp Terzani Doodle hanglamp

Terzani lampen bij Hoogebeen Interieur

In onze showroom bij Hoogebeen Interieur in Putten presenteren wij een uitgebreide collectie van de Terzani design verlichting. U bent van harte welkom in Putten voor een vrijblijvende oriëntatie en desgewenst advies.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN